Запис Детальніше

Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts
Ідентифікація побічних продуктів бродіння сироватко-солодових сусел
Идентификация побочных продуктов брожения сывороточных сусел
 
Creator Chepel, N.
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Grek, O.
Грек, Е. В.
Грек, О. В.
Krasulya, O.
Красуля, Е. А.
Красуля, О. О.
 
Subject by-products of fermentation
побічні продукти бродіння
побочные продукты брожения
lactose fermenting yeast
лактозозброджувальні дріжджі
лактосбраживающие дрожжи
sensory indicators
органолептичні показники
органолептические показатели
 
Description Results of gas chromatographic studies for definition of by-products of fermentation of whey and malt worts enabled evaluate advantages Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast race objectively. Presence of the given yeast race in nutritional medium has a positive effect on producer’s metabolism, thus stimulating biosynthesis or transformation of nutritional medium aromatic substances. Результати досліджень газової хроматографії для визначення побічних продуктів ферментації сироватки та солодового сусла включений оцінити переваги Zygosaccharomyces Lactis 868-K дріжджі раси об'єктивно. Наявність даного дріжджів гонки в живильне середовище робить позитивний вплив на обмін речовин виробника, тим самим стимулюючи біосинтез або перетворення поживних речовин ароматичних середовища.Результаты исследований газовой хроматографии для определения побочных продуктов ферментации сыворотки и солодового сусла включен оценить преимущества Zygosaccharomyces Lactis 868-K дрожжи расы объективно. Наличие данного дрожжей гонки в питательную среду оказывает положительное влияние на обмен веществ производителя, тем самым стимулируя биосинтез или преобразование питательных веществ ароматических среды.
 
Date 2013-09-20T06:37:29Z
2013-09-20T06:37:29Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Chepel, N. V. Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts / N. V. Chepel, О. V. Grek, O. O. Krasulia // Nauka I studia. – 2013. – №17 (85). – Р. 73-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9797
 
Language other