Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts
Ідентифікація побічних продуктів бродіння сироватко-солодових сусел Идентификация побочных продуктов брожения сывороточных сусел |
|
Creator |
Chepel, N.
Чепель, Н. В. Чепель, Н. В. Grek, O. Грек, Е. В. Грек, О. В. Krasulya, O. Красуля, Е. А. Красуля, О. О. |
|
Subject |
by-products of fermentation
побічні продукти бродіння побочные продукты брожения lactose fermenting yeast лактозозброджувальні дріжджі лактосбраживающие дрожжи sensory indicators органолептичні показники органолептические показатели |
|
Description |
Results of gas chromatographic studies for definition of by-products of fermentation of whey and malt worts enabled evaluate advantages Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast race objectively. Presence of the given yeast race in nutritional medium has a positive effect on producer’s metabolism, thus stimulating biosynthesis or transformation of nutritional medium aromatic substances. Результати досліджень газової хроматографії для визначення побічних продуктів ферментації сироватки та солодового сусла включений оцінити переваги Zygosaccharomyces Lactis 868-K дріжджі раси об'єктивно. Наявність даного дріжджів гонки в живильне середовище робить позитивний вплив на обмін речовин виробника, тим самим стимулюючи біосинтез або перетворення поживних речовин ароматичних середовища.Результаты исследований газовой хроматографии для определения побочных продуктов ферментации сыворотки и солодового сусла включен оценить преимущества Zygosaccharomyces Lactis 868-K дрожжи расы объективно. Наличие данного дрожжей гонки в питательную среду оказывает положительное влияние на обмен веществ производителя, тем самым стимулируя биосинтез или преобразование питательных веществ ароматических среды.
|
|
Date |
2013-09-20T06:37:29Z
2013-09-20T06:37:29Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Chepel, N. V. Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts / N. V. Chepel, О. V. Grek, O. O. Krasulia // Nauka I studia. – 2013. – №17 (85). – Р. 73-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9797 |
|
Language |
other
|
|