Запис Детальніше

Перспективы использования белков молочной сыворотки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективы использования белков молочной сыворотки
Перспективи використання білків молочної сироватки
Prospects using proteins breast of whey
 
Creator Грек, Е. В.
Грек, О. В.
Grek, O.
Тимчук, А. В.
Тимчук, А. В.
Tymchuk, A.
 
Subject белки
білки
protein
молочная сыворотка
молочна сироватка
whey
 
Description Учитывая высокую пищевую ценность, низкую стоимость и технологические свойства, сывороточные белки можно рассматривать как
перспективное сырье для получения полноценных
продуктов питания. Проблема эффективного использования
молочной сыворотки является особенно актуальной в связи с дефицитом полноценных белков в питании населения Украины. ерспективними являються разработки технологий многокомпонентных творожных паст, напитков (структурированых и ерментированых), полуфабрикатов с спользованием белковых смесей, включающих
сывороточные белки. Враховуючи високу харчову цінність, низьку вартість і технологічні властивості, сироваткові білки можна розглядати як перспективний сировина для отримання повноцінних продуктів харчування. Проблема ефективного використання молочної сироватки є особливо актуальною в зв'язку
з дефіцитом повноцінних білків у харчуванні населення України. перспективними являються розробки технологій багатокомпонентних сирних паст, напоїв (структурованих і ферментирование), напівфабрикатів з використанням білкових сумішей, що включають сироваткові білки.Given the high nutritional value, low cost and technological properties, whey proteins can be regarded as a promising raw material for high-grade food. The problem of effective use of whey is particularly relevant in the
with a deficit of proteins in the diet of the population of Ukraine. Promising yavlyayutsya technology development multicomponent cheese pastes, drinks (structuring and fermenting), semi-finished products using protein mixtures containing serum proteins.
 
Date 2013-09-20T06:40:15Z
2013-09-20T06:40:15Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Грек, Е. В. Перспективы использования белков молочной сыворотки / Е. В. Грек, А. В. Тимчук // Україна – Польша – ЄС: економіко-правові аспекти розвитку освіти і бізнесу : зб. матеріалів міжнародного науково-практичного форуму. – Херсон: ПП Вишемирский В.С., 2013. – С. 42-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9798
 
Language other