Перспективы использования белков молочной сыворотки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективы использования белков молочной сыворотки
Перспективи використання білків молочної сироватки Prospects using proteins breast of whey |
|
Creator |
Грек, Е. В.
Грек, О. В. Grek, O. Тимчук, А. В. Тимчук, А. В. Tymchuk, A. |
|
Subject |
белки
білки protein молочная сыворотка молочна сироватка whey |
|
Description |
Учитывая высокую пищевую ценность, низкую стоимость и технологические свойства, сывороточные белки можно рассматривать как перспективное сырье для получения полноценных продуктов питания. Проблема эффективного использования молочной сыворотки является особенно актуальной в связи с дефицитом полноценных белков в питании населения Украины. ерспективними являються разработки технологий многокомпонентных творожных паст, напитков (структурированых и ерментированых), полуфабрикатов с спользованием белковых смесей, включающих сывороточные белки. Враховуючи високу харчову цінність, низьку вартість і технологічні властивості, сироваткові білки можна розглядати як перспективний сировина для отримання повноцінних продуктів харчування. Проблема ефективного використання молочної сироватки є особливо актуальною в зв'язку з дефіцитом повноцінних білків у харчуванні населення України. перспективними являються розробки технологій багатокомпонентних сирних паст, напоїв (структурованих і ферментирование), напівфабрикатів з використанням білкових сумішей, що включають сироваткові білки.Given the high nutritional value, low cost and technological properties, whey proteins can be regarded as a promising raw material for high-grade food. The problem of effective use of whey is particularly relevant in the with a deficit of proteins in the diet of the population of Ukraine. Promising yavlyayutsya technology development multicomponent cheese pastes, drinks (structuring and fermenting), semi-finished products using protein mixtures containing serum proteins. |
|
Date |
2013-09-20T06:40:15Z
2013-09-20T06:40:15Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, Е. В. Перспективы использования белков молочной сыворотки / Е. В. Грек, А. В. Тимчук // Україна – Польша – ЄС: економіко-правові аспекти розвитку освіти і бізнесу : зб. матеріалів міжнародного науково-практичного форуму. – Херсон: ПП Вишемирский В.С., 2013. – С. 42-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9798 |
|
Language |
other
|
|