Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення
Усовершенствованиетехнологиирубленыхполуфабрикатовпрофилактическогоназначения Improvementofthetechnologyofprofilacticchopped semi-finishedfoods |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Черноус, К. В. Черноус, К. В. Chornous, K. |
|
Subject |
екструзійне борошно
інгредієнти напівфабрикати харчові волокна м'ясо экструзионная мука полуфабрикаты ингредиенты пищевые волокна мясо extrusion flour ingredients semi-finished foods dietary fiber meat |
|
Description |
Розроблені рецептури січених напівфабрикатів, які включають м'ясо різних видів тварин і птиці, харчові волокна, екструзійне борошно та інші інгредієнти. Разработанырецептурырубленыхполуфабрикатов, которыевключаютмясоразличныхвидовживотных и птицы, пищевые волокна, экструзионную муку и другиеингредиенты. The recipe of chopped semi-finished foods, which include different sorts of animal and bird meat, dietary fiber, extrusion flour and other ingredients are developed. |
|
Date |
2013-09-23T06:49:11Z
2013-09-23T06:49:11Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення / К. В. Черноус, Ю. П. Крижова : Матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», м. Київ, НУХТ, 20-21 березня 2013. - С. 37-38 .
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9815 |
|
Language |
other
|
|