Запис Детальніше

Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення
Усовершенствованиетехнологиирубленыхполуфабрикатовпрофилактическогоназначения
Improvementofthetechnologyofprofilacticchopped semi-finishedfoods
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Черноус, К. В.
Черноус, К. В.
Chornous, K.
 
Subject екструзійне борошно
інгредієнти
напівфабрикати
харчові волокна
м'ясо
экструзионная мука
полуфабрикаты
ингредиенты
пищевые волокна
мясо
extrusion flour
ingredients
semi-finished foods
dietary fiber
meat
 
Description Розроблені рецептури січених напівфабрикатів, які включають м'ясо різних видів тварин і птиці, харчові волокна, екструзійне борошно та інші інгредієнти.
Разработанырецептурырубленыхполуфабрикатов, которыевключаютмясоразличныхвидовживотных и птицы, пищевые волокна, экструзионную муку и другиеингредиенты.
The recipe of chopped semi-finished foods, which include different sorts of animal and bird meat, dietary fiber, extrusion flour and other ingredients are developed.
 
Date 2013-09-23T06:49:11Z
2013-09-23T06:49:11Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Крижова, Ю. П. Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного призначення / К. В. Черноус, Ю. П. Крижова : Матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей», м. Київ, НУХТ, 20-21 березня 2013. - С. 37-38 .
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9815
 
Language other