Запис Детальніше

Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів
Расширение ассортимента мясных полуфабрикатов
Expanding of the assortment of meat semi-finished foods
 
Creator Слива, С. С.
Слива, С. С.
Slyva, S.
Повх, Т. М.
Повх, Т. М.
Povkh, T.
Наріжна, П. В.
Нарижная, П. В.
Narizhna, P.
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
 
Subject рецептура
асортимент
напівфабрикати
соуси
маринади
рецептура
полуфабрикаты
ассортимент
маринады
соусы
sauces
assortment
semi-finished foods
marinades
pecipe
 
Description Розроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів.
Разработанырецептурыпорционных и мелкокусковыхполуфабрикатов с добавлениемсоусов и маринадов.
Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.
 
Date 2013-09-23T07:23:38Z
2013-09-23T07:23:38Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / С. С. Слива, Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова : Матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей». м. Київ, НУХТ, 20-21 березня 2013 р. - С. 52-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822
 
Language other