Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів
Расширение ассортимента мясных полуфабрикатов Expanding of the assortment of meat semi-finished foods |
|
Creator |
Слива, С. С.
Слива, С. С. Slyva, S. Повх, Т. М. Повх, Т. М. Povkh, T. Наріжна, П. В. Нарижная, П. В. Narizhna, P. Крижова (Венглюк), Ю. П. Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. |
|
Subject |
рецептура
асортимент напівфабрикати соуси маринади рецептура полуфабрикаты ассортимент маринады соусы sauces assortment semi-finished foods marinades pecipe |
|
Description |
Розроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Разработанырецептурыпорционных и мелкокусковыхполуфабрикатов с добавлениемсоусов и маринадов. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed. |
|
Date |
2013-09-23T07:23:38Z
2013-09-23T07:23:38Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / С. С. Слива, Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова : Матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції «Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей». м. Київ, НУХТ, 20-21 березня 2013 р. - С. 52-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9822 |
|
Language |
other
|
|