Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі
Исследование возможности использования зерновых экструдированных продуктов в производстве конфет на зерновой основе Study the possibility of using extruded cereal products in the manufacture of sweets on the grain |
|
Creator |
Клапко, В. В.
Жигадло, Ю. М. Махинько, Л. В. Кияниця, С. Г. Оболкіна, В. І. Ковбаса, В. М. Клапко, В. В. Жигадло, Ю. М. Махинько, Л. В. Кияница, С. Г. Оболкина, В. И. Ковбаса, В. Н. Klapko, V. Zhygadlo, Y. Makhynko, L. Kyianytsia, S. Obolkina, V. Kovbasa, V. |
|
Subject |
продукти екструзійної технології
цукеркові маси зернові екструдовані продукти пластівці продукты экструзионной технологии конфетные массы зерновые экструдированные продукты хлопья food extrusion technology candy mass extruded cereal products flakes |
|
Description |
Досліджувалась можливість створення цукеркових мас на основі зернових екструдованих продуктів, а саме: кукурудзяних пластівців глазурованих і неглазурованих, рисових кульок, пшеничних кілець, вівсяних пластівців, зернових зірочок. Враховуючи одержані дані обрано найбільш раціональні для використання у виготовлені цукеркової маси продукти, а саме: кукурудзяні пластівці глазуровані, зірочки зернові, кільця пшеничні. Исследовалась возможность создания конфетных масс на основе зерновых экструдированных продуктов, а именно: кукурузных хлопьев глазированных и неглазированных, рисовых шариков, пшеничных колец, овсяных хлопьев, зерновых звездочек. Учитывая полученные данные избран наиболее рациональные для использования в изготовлении конфетной массы продукта, а именно: кукурузные хлопья глазированные, звездочки зерновые, кольца пшеничные. We investigated the possibility of creating a candy mass-based extruded cereal products, namely corn flakes glazed and unglazed, rice balls, rings wheat, oatmeal, cereals stars. Given the findings select the most rational for use in mass produced candy products, namely corn flakes coated, sprockets corn, wheat ring.
|
|
Date |
2013-09-23T07:55:06Z
2013-09-23T07:55:06Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі / В. В. Клапко, Ю. М. Жигадло, Л. В. Махинько, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 13—14 квітня 2009 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч. ІІ. — С. 261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9827 |
|
Language |
other
|
|