Запис Детальніше

Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі
Исследование возможности использования зерновых экструдированных продуктов в производстве конфет на зерновой основе
Study the possibility of using extruded cereal products in the manufacture of sweets on the grain
 
Creator Клапко, В. В.
Жигадло, Ю. М.
Махинько, Л. В.
Кияниця, С. Г.
Оболкіна, В. І.
Ковбаса, В. М.
Клапко, В. В.
Жигадло, Ю. М.
Махинько, Л. В.
Кияница, С. Г.
Оболкина, В. И.
Ковбаса, В. Н.
Klapko, V.
Zhygadlo, Y.
Makhynko, L.
Kyianytsia, S.
Obolkina, V.
Kovbasa, V.
 
Subject продукти екструзійної технології
цукеркові маси
зернові екструдовані продукти
пластівці
продукты экструзионной технологии
конфетные массы
зерновые экструдированные продукты
хлопья
food extrusion technology
candy mass
extruded cereal products
flakes
 
Description Досліджувалась можливість створення цукеркових мас на основі зернових екструдованих продуктів, а саме: кукурудзяних пластівців глазурованих і неглазурованих, рисових кульок, пшеничних кілець, вівсяних пластівців, зернових зірочок. Враховуючи одержані дані обрано найбільш раціональні для використання у виготовлені цукеркової маси продукти, а саме: кукурудзяні пластівці глазуровані, зірочки зернові, кільця пшеничні. Исследовалась возможность создания конфетных масс на основе зерновых экструдированных продуктов, а именно: кукурузных хлопьев глазированных и неглазированных, рисовых шариков, пшеничных колец, овсяных хлопьев, зерновых звездочек. Учитывая полученные данные избран наиболее рациональные для использования в изготовлении конфетной массы продукта, а именно: кукурузные хлопья глазированные, звездочки зерновые, кольца пшеничные. We investigated the possibility of creating a candy mass-based extruded cereal products, namely corn flakes glazed and unglazed, rice balls, rings wheat, oatmeal, cereals stars. Given the findings select the most rational for use in mass produced candy products, namely corn flakes coated, sprockets corn, wheat ring.
 
Date 2013-09-23T07:55:06Z
2013-09-23T07:55:06Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження можливості використання зернових екструдованих продуктів у виробництві цукерок на зерновій основі / В. В. Клапко, Ю. М. Жигадло, Л. В. Махинько, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, В. М. Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 13—14 квітня 2009 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч. ІІ. — С. 261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9827
 
Language other