Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами
Исследование срока хранения конфет с комбинированными корпусами Research shelf life of flowers with combined buildings |
|
Creator |
Кияниця, С. Г.
Оболкіна, В. І. Дорохович, А. М. Кияница, С. Г. Оболкина, В. И. Дорохович, А. Н. Kyianytsia, S. Obolkina, V. Dorohovich, A. |
|
Subject |
кремово-збивні цукерки
цукерки з комбінованими корпусами термін зберігання цукерок органолептичні показники кремово-сбивные конфеты конфеты с комбинированными корпусами срок хранения конфет органолептические показатели cream-churned candy candy shells with combined shelf life of candy organoleptic parameters |
|
Description |
Згідно ДСТУ "Цукерки" термін зберігання кремово - збивних цукерок становить 3 місяці. В дослідних зразках цукерок були проведені наступні дослідження: мікробіологічні згідно МБТ № 5061-80, гранична напруга зсуву, і пружно -еластична деформація. На підставі досліджень з'ясовано, що термін зберігання цукерок може становити 6 міс. При подальшому зберіганні було відмічене незначне погіршення органолептичних показників. Согласно ДСТУ "Конфеты" срок хранения кремово - сбивных конфет составляет 3 месяца. В опытных образцах конфет были проведены следующие исследования: микробиологические согласно МБТ № 5061-80, предельное напряжение сдвига, и упруго-эластичная деформация. На основании исследований установлено, что срок хранения конфет может составлять 6 мес. При дальнейшем хранении было отмечено незначительное ухудшение органолептических показателей. According to State Standard "Candy" shelf cream - churned candy is 3 months. In the experimental samples of sweets, the following studies: microbial according to the Office № 5061-80, boundary shear stress, and the elastic-elastic deformation. Based on the research found that the shelf life of flowers may be 6 months. With further storage was noted a slight deterioration of organoleptic characteristics.
|
|
Date |
2013-09-23T07:57:58Z
2013-09-23T07:57:58Z 2006 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кияниця, С. Г. Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17—18 квітня 2006 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2006. — Ч. ІІ. — С. 54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828 |
|
Language |
other
|
|