Запис Детальніше

Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами
Исследование срока хранения конфет с комбинированными корпусами
Research shelf life of flowers with combined buildings
 
Creator Кияниця, С. Г.
Оболкіна, В. І.
Дорохович, А. М.
Кияница, С. Г.
Оболкина, В. И.
Дорохович, А. Н.
Kyianytsia, S.
Obolkina, V.
Dorohovich, A.
 
Subject кремово-збивні цукерки
цукерки з комбінованими корпусами
термін зберігання цукерок
органолептичні показники
кремово-сбивные конфеты
конфеты с комбинированными корпусами
срок хранения конфет
органолептические показатели
cream-churned candy
candy shells with combined
shelf life of candy
organoleptic parameters
 
Description Згідно ДСТУ "Цукерки" термін зберігання кремово - збивних цукерок становить 3 місяці. В дослідних зразках цукерок були проведені наступні дослідження: мікробіологічні згідно МБТ № 5061-80, гранична напруга зсуву, і пружно -еластична деформація. На підставі досліджень з'ясовано, що термін зберігання цукерок може становити 6 міс. При подальшому зберіганні було відмічене незначне погіршення органолептичних показників. Согласно ДСТУ "Конфеты" срок хранения кремово - сбивных конфет составляет 3 месяца. В опытных образцах конфет были проведены следующие исследования: микробиологические согласно МБТ № 5061-80, предельное напряжение сдвига, и упруго-эластичная деформация. На основании исследований установлено, что срок хранения конфет может составлять 6 мес. При дальнейшем хранении было отмечено незначительное ухудшение органолептических показателей. According to State Standard "Candy" shelf cream - churned candy is 3 months. In the experimental samples of sweets, the following studies: microbial according to the Office № 5061-80, boundary shear stress, and the elastic-elastic deformation. Based on the research found that the shelf life of flowers may be 6 months. With further storage was noted a slight deterioration of organoleptic characteristics.
 
Date 2013-09-23T07:57:58Z
2013-09-23T07:57:58Z
2006
 
Type Thesis
 
Identifier Кияниця, С. Г. Дослідження терміну зберігання цукерок з комбінованими корпусами / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17—18 квітня 2006 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2006. — Ч. ІІ. — С. 54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9828
 
Language other