Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної маси
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної маси
Исследование влияния фруктово-тыквенного пюре на структурные свойства зефирной массы The influence of fruit and pumpkin puree on the structural properties zephyr weight |
|
Creator |
Ковбаса, Т. Ю.
Оболкіна, В. І. Крапивницька, І. О. Кияниця, С. Г. Ковбаса, Т. Ю. Оболкина, В. И. Крапивницкая, И. А. Кияница, С. Г. Kovbasa, Т. Obolkina, V. Krapivnitska, I. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
гідролізоване пюре
зефір низькометоксильований пектин фруктово-овочеве пюре гарбузове пюре гидролизованное зефир низькометоксилированный пектин фруктово-овощное пюре тыквенное пюре hydrolyzed mash zephyr nyzkometoksylovanyy pectin fruit and vegetable puree pumpkin puree |
|
Description |
Метою роботи було створення нового асортименту виробів з підвищеною фізіологічною цінністю, шляхом використання гідролізованого фруктового та фруктово — овочевого пюре з підвищеним вмістом низькометоксильованого пектину. Проведено дослідження впливу різних дозувань гідролізованого пюре на формування структурних властивостей зефірної маси. Целью работы было создание нового ассортимента изделий с повышенной физиологической ценностью, путем использования гидролизованного фруктового и фруктово - овощного пюре с повышенным содержанием низькометоксильованого пектина. Проведено исследование влияния различных дозировок гидролизованного пюре на формирование структурных свойств зефирной массы. The aim was to create a new range of products with high physiological value by using hydrolyzed fruit and fruit - vegetable puree with a high content of pectin nyzkometoksylovanу. A study of the effect of different doses of hydrolyzed mash to form structural properties zephyr weight.
|
|
Date |
2013-09-23T08:54:47Z
2013-09-23T08:54:47Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної маси / Т. Ю. Ковбаса, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, С. Г. Кияниця // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ., Київ, 11—12 квітня 2011 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2011. — Ч. І. — С. 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829 |
|
Language |
other
|
|