Запис Детальніше

Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної маси

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної маси
Исследование влияния фруктово-тыквенного пюре на структурные свойства зефирной массы
The influence of fruit and pumpkin puree on the structural properties zephyr weight
 
Creator Ковбаса, Т. Ю.
Оболкіна, В. І.
Крапивницька, І. О.
Кияниця, С. Г.
Ковбаса, Т. Ю.
Оболкина, В. И.
Крапивницкая, И. А.
Кияница, С. Г.
Kovbasa, Т.
Obolkina, V.
Krapivnitska, I.
Kyianytsia, S.
 
Subject гідролізоване пюре
зефір
низькометоксильований пектин
фруктово-овочеве пюре
гарбузове пюре
гидролизованное
зефир
низькометоксилированный пектин
фруктово-овощное пюре
тыквенное пюре
hydrolyzed mash
zephyr
nyzkometoksylovanyy pectin
fruit and vegetable puree
pumpkin puree
 
Description Метою роботи було створення нового асортименту виробів з підвищеною фізіологічною цінністю, шляхом використання гідролізованого фруктового та фруктово — овочевого пюре з підвищеним вмістом низькометоксильованого пектину. Проведено дослідження впливу різних дозувань гідролізованого пюре на формування структурних властивостей зефірної маси. Целью работы было создание нового ассортимента изделий с повышенной физиологической ценностью, путем использования гидролизованного фруктового и фруктово - овощного пюре с повышенным содержанием низькометоксильованого пектина. Проведено исследование влияния различных дозировок гидролизованного пюре на формирование структурных свойств зефирной массы. The aim was to create a new range of products with high physiological value by using hydrolyzed fruit and fruit - vegetable puree with a high content of pectin nyzkometoksylovanу. A study of the effect of different doses of hydrolyzed mash to form structural properties zephyr weight.
 
Date 2013-09-23T08:54:47Z
2013-09-23T08:54:47Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження впливу фруктово-гарбузового пюре на структурні властивості зефірної маси / Т. Ю. Ковбаса, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, С. Г. Кияниця // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ., Київ, 11—12 квітня 2011 р. / М-во освіти і науки, молоді та спорту, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2011. — Ч. І. — С. 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9829
 
Language other