Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас
Исследование влияния композиционных смесей различных структурообразователей на структурно-механические свойства кремово-сбивных конфетных масс The influence of mixtures of different composition on structure-structural and mechanical properties of churned cream-candy masses |
|
Creator |
Кияниця, С. Г.
Оболкіна, В. І. Дорохович, А. М. Кияница, С. Г. Оболкина, В. И. Дорохович, А. Н. Kyianytsia, S. Obolkina, V. Dorohovich, A. |
|
Subject |
кремово-збивні цукерки
цукерки з комбінованими корпусами композиційні суміші гідроколоїди тваринного походження гідроколоїди рослинного походження кремово-сбивные конфеты конфеты с комбинированными корпусами композиционные смеси гидроколлоиды животного происхождения гидроколлоиды растительного происхождения cream-churned candy candy shells with combined composite mixture hydrocolloids animal hydrocolloids of plant origin |
|
Description |
Кремово-збивні цукерки з комбінованими корпусами — це нова група виробів, які формуються методом спільної екструзії з двох збивних мас, що містять цукор, драглеутворювач, піноутворювач, жир та фруктово-ягідну чи молочну сировину. В якості піноутворювача та драглеутворювача використовували суміші гідроколоїдів рослинного та тваринного походження. Кремово-сбивные конфеты с комбинированными корпусами - это новая группа изделий, формируются методом совместной экструзии из двух сбивных масс, содержащих сахар, студнеобразователь, пенообразователь, жир и фруктово-ягодную или молочное сырье. В качестве пенообразователя и студнеобразователя использовали смеси гидроколлоидов растительного и животного происхождения. Whipped cream and candy with a combined body - it is a new product group, formed by co-extrusion of two aerated masses containing sugar, gelling, foaming, fat, fruit and berry, or raw milk. As the foam and hydrocolloid gelling agents, mixtures of vegetable and animal origin.
|
|
Date |
2013-09-23T09:02:14Z
2013-09-23T09:02:14Z 2004 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Кияниця, С. Г. Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 20—21 квітня 2004 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2004. — Ч. ІІ. — С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9832 |
|
Language |
other
|
|