Запис Детальніше

Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас
Исследование влияния композиционных смесей различных структурообразователей на структурно-механические свойства кремово-сбивных конфетных масс
The influence of mixtures of different composition on structure-structural and mechanical properties of churned cream-candy masses
 
Creator Кияниця, С. Г.
Оболкіна, В. І.
Дорохович, А. М.
Кияница, С. Г.
Оболкина, В. И.
Дорохович, А. Н.
Kyianytsia, S.
Obolkina, V.
Dorohovich, A.
 
Subject кремово-збивні цукерки
цукерки з комбінованими корпусами
композиційні суміші
гідроколоїди тваринного походження
гідроколоїди рослинного походження
кремово-сбивные конфеты
конфеты с комбинированными корпусами
композиционные смеси
гидроколлоиды животного происхождения
гидроколлоиды растительного происхождения
cream-churned candy
candy shells with combined
composite mixture
hydrocolloids animal
hydrocolloids of plant origin
 
Description Кремово-збивні цукерки з комбінованими корпусами — це нова група виробів, які формуються методом спільної екструзії з двох збивних мас, що містять цукор, драглеутворювач, піноутворювач, жир та фруктово-ягідну чи молочну сировину. В якості піноутворювача та драглеутворювача використовували суміші гідроколоїдів рослинного та тваринного походження. Кремово-сбивные конфеты с комбинированными корпусами - это новая группа изделий, формируются методом совместной экструзии из двух сбивных масс, содержащих сахар, студнеобразователь, пенообразователь, жир и фруктово-ягодную или молочное сырье. В качестве пенообразователя и студнеобразователя использовали смеси гидроколлоидов растительного и животного происхождения. Whipped cream and candy with a combined body - it is a new product group, formed by co-extrusion of two aerated masses containing sugar, gelling, foaming, fat, fruit and berry, or raw milk. As the foam and hydrocolloid gelling agents, mixtures of vegetable and animal origin.
 
Date 2013-09-23T09:02:14Z
2013-09-23T09:02:14Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Кияниця, С. Г. Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 20—21 квітня 2004 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2004. — Ч. ІІ. — С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9832
 
Language other