Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива
Исследование влияния пшеничной солодовой муки на качество сдобного печенья The influence of wheat malt flour on the quality of butter cookies |
|
Creator |
Бондарчук, О. В.
Оболкіна, В. І. Ємільянова, Н. О. Кияниця, С. Г. Залевська, Н. О. Бондарчук, О. В. Оболкина, В. И. Емильянова, Н. А. Кияница, С. Г. Залевская, Н. А. Bondarchuk, O. Obolkina, V. Yemilyanova, N. Kyianytsia, S. Zalevska, N. |
|
Subject |
здобне печиво
пшеничне борошно пшеничний солод дисперсність структура сдобное печенье пшеничная мука пшеничный солод дисперсность структура butter biscuits wheat flour wheat malt dispersion structure |
|
Description |
Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива Исследовали пшеничную муку и пшеничный солод с разной степенью дисперсности и их смеси для создания определенной структуры сдобного печенья. Определили оптимальное количество смеси пшеничной муки и пшеничного солода при создании новых видов сдобного печенья Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.
|
|
Date |
2013-09-23T09:04:01Z
2013-09-23T09:04:01Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива / О. В. Бондарчук, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємільянова, С. Г. Кияниця, Н. О. Залевська : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 13—14 квітня 2009 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч ІІ. — С. 262.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9833 |
|
Language |
other
|
|