Запис Детальніше

Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива
Исследование влияния пшеничной солодовой муки на качество сдобного печенья
The influence of wheat malt flour on the quality of butter cookies
 
Creator Бондарчук, О. В.
Оболкіна, В. І.
Ємільянова, Н. О.
Кияниця, С. Г.
Залевська, Н. О.
Бондарчук, О. В.
Оболкина, В. И.
Емильянова, Н. А.
Кияница, С. Г.
Залевская, Н. А.
Bondarchuk, O.
Obolkina, V.
Yemilyanova, N.
Kyianytsia, S.
Zalevska, N.
 
Subject здобне печиво
пшеничне борошно
пшеничний солод
дисперсність
структура
сдобное печенье
пшеничная мука
пшеничный солод
дисперсность
структура
butter biscuits
wheat flour
wheat malt
dispersion
structure
 
Description Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива Исследовали пшеничную муку и пшеничный солод с разной степенью дисперсности и их смеси для создания определенной структуры сдобного печенья. Определили оптимальное количество смеси пшеничной муки и пшеничного солода при создании новых видов сдобного печенья Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.
 
Date 2013-09-23T09:04:01Z
2013-09-23T09:04:01Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження впливу пшеничного солодового борошна на якість здобного печива / О. В. Бондарчук, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємільянова, С. Г. Кияниця, Н. О. Залевська : 75-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів ["Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті"], (Київ, 13—14 квітня 2009 р.) / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2009. — Ч ІІ. — С. 262.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9833
 
Language other