Запис Детальніше

Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії
Разработка рациональной технологии кремово-сбивных конфет с комбинированными корпусами, которые формируются методом ко-экструзии
Developing a rational technology-churned cream sweets with combined corps, formed by co-extrusion
 
Creator Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І.
Кияниця, С. Г.
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И.
Кияница, С. Г.
Dorohovich, A.
Obolkina, V.
Kyianytsia, S.
 
Subject гідроколоїд
бінарні суміші
цукерки з комбінованими корпусами
ко-екструзія
гидроколлоид
бинарные смеси
конфеты с комбинированными корпусами
ко-экструзия
hydrocolloid
binary mixtures
candies with the combined corps
co-extrusion
 
Description Розроблено конкурентноспроможні технології нових груп цукерок з комбінованими корпусами, що дозволяють значно інтенсифікувати процеси на всіх стадіях виробництва, отримати цукерки з оригінальними органолептичними властивостями із зменшеною калорійністю та подовженим терміном зберігання. Встановлено доцільність використання комплексних сумішей гідроколоїдів. Разработаны конкурентоспособные технологии новых групп конфет с комбинированными корпусами, позволяющие значительно интенсифицировать процессы на всех стадиях производства, получить конфеты с оригинальными органолептическими свойствами с уменьшенной калорийностью и длительным сроком хранения. Установлена целесообразность использования комплексных смесей гидроколлоидов. A new technology competitive with combined groups of candy shells that can significantly intensify the processes at all stages of production, getting candy from the original organoleptic properties of reduced-calorie and extended shelf life. Established the feasibility of using complex mixtures of hydrocolloids.
 
Date 2013-09-23T09:11:44Z
2013-09-23T09:11:44Z
2008
 
Type Technical Report
 
Identifier Дорохович, А. М. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки / М-во освіти і науки, молоді та спорту, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2008. — С. 15-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9836
 
Language other