Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії
Разработка рациональной технологии кремово-сбивных конфет с комбинированными корпусами, которые формируются методом ко-экструзии Developing a rational technology-churned cream sweets with combined corps, formed by co-extrusion |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І. Кияниця, С. Г. Дорохович, А. Н. Оболкина, В. И. Кияница, С. Г. Dorohovich, A. Obolkina, V. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
гідроколоїд
бінарні суміші цукерки з комбінованими корпусами ко-екструзія гидроколлоид бинарные смеси конфеты с комбинированными корпусами ко-экструзия hydrocolloid binary mixtures candies with the combined corps co-extrusion |
|
Description |
Розроблено конкурентноспроможні технології нових груп цукерок з комбінованими корпусами, що дозволяють значно інтенсифікувати процеси на всіх стадіях виробництва, отримати цукерки з оригінальними органолептичними властивостями із зменшеною калорійністю та подовженим терміном зберігання. Встановлено доцільність використання комплексних сумішей гідроколоїдів. Разработаны конкурентоспособные технологии новых групп конфет с комбинированными корпусами, позволяющие значительно интенсифицировать процессы на всех стадиях производства, получить конфеты с оригинальными органолептическими свойствами с уменьшенной калорийностью и длительным сроком хранения. Установлена целесообразность использования комплексных смесей гидроколлоидов. A new technology competitive with combined groups of candy shells that can significantly intensify the processes at all stages of production, getting candy from the original organoleptic properties of reduced-calorie and extended shelf life. Established the feasibility of using complex mixtures of hydrocolloids.
|
|
Date |
2013-09-23T09:11:44Z
2013-09-23T09:11:44Z 2008 |
|
Type |
Technical Report
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки / М-во освіти і науки, молоді та спорту, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2008. — С. 15-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9836 |
|
Language |
other
|
|