Запис Детальніше

Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабет

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабет
Установление возможностей использования фруктозы при производстве фруктово - ягодного мармелада для больных сахарным диабетом
Setting opportunities to use in the production of fructose fruit - berry marmalade for diabetics
 
Creator Кияниця, С. Г.
Смик, О. В.
Дорохович, А. М.
Кияница, С. Г.
Смык, О. В.
Дорохович, А. Н.
Kyianytsia, S.
Smyk, О.
Dorohovich, A.
 
Subject фруктоза
цукроза
фруктово-ягідний мармелад
діабетичний мармелад
фруктоза
сахароза
фруктово-ягодный мармелад
диабетический мармелад
fructose
sucrose
fruit jellies
diabetic marmalade
 
Description Вироблення діабетичного мармеладу на існуючих поточних лініях та з найбільше припустимої за своїми органолептичними та економічними показниками сировини. Такою сировиною є фруктоза, яка дешевша таких цукрозамінників, як сорбіт та ксиліт, та в 1,5 рази солодша за цукор. В розробленому нами фруктово-ягідному мармеладі проводилася 100% заміна цукрози на фруктозу. Выработка диабетического мармелада на существующих поточных линиях и из наиболее допустимой по своим органолептическим и экономическим показателям сырья. Таким сырьем является фруктоза, которая дешевле таких сахарозаменителей, как сорбит и ксилит, и в 1,5 раза слаще сахара. В разработанном нами фруктово-ягодном мармеладе проводилась 100% замена сахарозы на фруктозу. The development of diabetic marmalade on existing Line and the largest permissible according to their organoleptic and economic performance materials. Such materials are fructose, which is cheaper sweeteners such as sorbitol and xylitol, and 1.5 times sweeter than sugar. As we developed fruit and berry marmalade held 100% replacement of sucrose with fructose.
 
Date 2013-09-23T10:20:34Z
2013-09-23T10:20:34Z
2002
 
Type Thesis
 
Identifier Кияниця, С. Г. Встановлення можливостей використання фруктози при виробництві фруктово - ягідного мармеладу для хворих на цукровий діабет / С. Г. Кияниця, О. В. Смик, А. М. Дорохович // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : Міжнар. наукова конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, м. Київ, 23—25 квітня 2002 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2002. — Ч. ІІ. — С. 55-56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9843
 
Language other