Запис Детальніше

Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії
Использование новых композиций структурообразователей при разработке технологий кремово - сбивных конфет, которые формируются методом ко-экструзии
Using a new structure composition in developing technologies cream - churned sweets, which are formed by co-extrusion
 
Creator Кияниця, С. Г.
Світлішина, Т. А.
Оболкіна, В. І.
Дорохович, А. М.
Кияница, С. Г.
Свитлишина, Т. А.
Оболкина, В. И.
Дорохович, А. Н.
Kyianytsia, S.
Svitlishyna, T.
Obolkina, V.
Dorohovich, A.
 
Subject кремово - збивні цукерки
гідроколлоїд
карагенан
пектин
желатин
кремово - сбивные конфеты
гидроколлоид
каррагинан
пектин
желатин
cream - churned candy
hydrocolloids
carrageenan
pectin
gelatin
 
Description Основними структуроутворювачами кремово-збивної цукеркової маси є поєднання гідроколлоїдів желатину та карагенану, пектину та карагенану, що викликало інтерес дослідити гідратаційні властивості цих компонентів. Для визначення форм зв'язку вологи з гідроколлоїдами нами було використано індикаторний метод, який заключається в визначенні початкової та рівноважної концентрації індикатора - цукру, який визначають рефрактометром. Основными структурообразователями кремово-сбивной конфетной массы является сочетание гидроколлоидив желатина и каррагинана, пектина и каррагинана, что вызвало интерес исследовать гидратационные свойства этих компонентов. Для определения форм связи влаги с гидроколлоидами нами были использованы индикаторный метод, который заключается в определении начальной и равновесной концентрации индикатора - сахара, который определяют рефрактометром. The main structure-churned creamy candy mass is a combination of hydrocolloids gelatin and carrageenan, pectin and carrageenan, which caused interest hidratatsiyni investigate the properties of these components. To determine the connection Moisture forms of hydrocolloids we used indicator method which consists in determining the initial and equilibrium concentration of the indicator - sugar, which determine the refractometer.
 
Date 2013-09-23T10:46:42Z
2013-09-23T10:46:42Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Використання нових композицій структуроутворювачів при розробленні технологій кремово – збивних цукерок, які формуються методом ко-екструзії / С. Г. Кияниця, Т. А. Світлішина, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення та перспективи : ІХ Міжнар. науково-техніч. конф., м. Київ, 17—19 жовтня 2005 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2005. — Ч. І. — С. 115-116.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9848
 
Language other