Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів
Влияние поверхностно-активных веществ на структурно-механические свойства кексов Effect of surfactants on the structural and mechanical properties of cupcakes |
|
Creator |
Лучкань, Т. В.
Манько, І. П. Кияниця, С. Г. Лучкань, Т. В. Манько, И. П. Кияница, С. Г. Luchkan, T. Manko, I. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
поверхнево-активні речовини структурно-механічні властивості кекс мучные кондитерские изделия поверхностно-активные вещества структурно-механические свойства кекс pastry surfactants structural and mechanical properties cake |
|
Description |
За останні роки відмічаємо тенденцію до зниження вмісту жиру та цукру з метою зменшення калорійності та собівартості, але для того щоб зберегти розсипчасту структуру кексів доцільно додавати до рецептурного складу поверхнево-активні речовини (ПАР). Метою роботи, яка проводилася, було дослідження впливу різних дозувань та комбінацій поверхнево-активних речовин вітчизняного виробництва на структурно-механічні властивості кексів. За последние годы отмечаем тенденцию к снижению содержания жира и сахара с целью уменьшения калорийности и себестоимости, но для того чтобы сохранить рассыпчатую структуру кексов целесообразно добавлять рецептурной состав поверхностно-активные вещества (ПАВ). Целью работы, которая проводилась, было исследование влияния различных дозировок и комбинаций поверхностно-активных веществ отечественного производства на структурно-механические свойства кексов. In recent years, notes the trend towards reducing the amount of fat and sugar to reduce the calories and cost, but in order to keep the loose structure of the cake should be added to the prescription of surface-active agents (surfactants). The aim of the work that was carried out, was to study the effect of different doses and combinations of surfactants domestic production on the structural and mechanical properties of cakes.
|
|
Date |
2013-09-23T10:38:05Z
2013-09-23T10:38:05Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Лучкань, Т. В. Вплив поверхнево-активних речовин на структурно-механічні властивості кексів / Т. В. Лучкань, І. П. Манько, С. Г. Кияниця // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 23—24 квітня 2007 р. / М-во освіти і науки, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2007. — Ч. ІІ. — С. 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9846 |
|
Language |
other
|
|