Запис Детальніше

Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти
Хранение помадно-кремовых конфет с содержанием виноградной пасты
Keeping fondant cream chocolates, containing grape paste
 
Creator Каліновська, Т. В.
Кияниця, С. Г.
Оболкіна, В. І.
Калиновская, Т. В.
Кияница, С. Г.
Оболкина, В. И.
Kalinovska, T.
Kyianytsia, S.
Obolkina, V.
 
Subject виноград
помадно-кремові цукеркові маси
виноградна паста
продукти переробки
пектин
виноград
помадно-кремовые конфетные массы
продукты переработки
виноградная паста
пектин
grape
fondant-cream candy mass
grape paste
processed
pectin
 
Description Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання. Проведены исследования по определению влияния виноградной пасты на срок хранения помадно-кремовых конфет. Определена возможность использования продуктов переработки винограда при производстве помадно-кремовых конфет с целью повышения их пищевой ценности, улучшения структуры, продления срока хранения. Studies to determine the effect of grape paste on shelf-fondant cream chocolates. The possibility of using products in the production of grapes, fondant cream chocolates to enhance their nutritional value, improved structure, extending the shelf life.
 
Date 2013-09-23T10:59:44Z
2013-09-23T10:59:44Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9852
 
Language other