Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти
Хранение помадно-кремовых конфет с содержанием виноградной пасты Keeping fondant cream chocolates, containing grape paste |
|
Creator |
Каліновська, Т. В.
Кияниця, С. Г. Оболкіна, В. І. Калиновская, Т. В. Кияница, С. Г. Оболкина, В. И. Kalinovska, T. Kyianytsia, S. Obolkina, V. |
|
Subject |
виноград
помадно-кремові цукеркові маси виноградна паста продукти переробки пектин виноград помадно-кремовые конфетные массы продукты переработки виноградная паста пектин grape fondant-cream candy mass grape paste processed pectin |
|
Description |
Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання. Проведены исследования по определению влияния виноградной пасты на срок хранения помадно-кремовых конфет. Определена возможность использования продуктов переработки винограда при производстве помадно-кремовых конфет с целью повышения их пищевой ценности, улучшения структуры, продления срока хранения. Studies to determine the effect of grape paste on shelf-fondant cream chocolates. The possibility of using products in the production of grapes, fondant cream chocolates to enhance their nutritional value, improved structure, extending the shelf life.
|
|
Date |
2013-09-23T10:59:44Z
2013-09-23T10:59:44Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9852 |
|
Language |
other
|
|