Запис Детальніше

Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Использование продуктов переработки винограда при производстве сахаристых кондитерских изделий
The use of refined products in the production of grape sugar confectionery
 
Creator Каліновська, Т. В.
Оболкіна, В. І.
Волощук, Г. І.
Калиновская, Т. В.
Оболкина, В. И.
Волощук, Г. И.
Kalinovska, T.
Obolkina, V.
Voloshchuk, G.
 
Subject продукти переробки винограду
виноградні вичавки
пектинові речовини
протопектин
продукты переработки винограда
виноградные выжимки
пектиновые вещества
протопектин
processed grapes
grape pomace
pectin
protopectin
 
Description Перспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. Перспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.
 
Date 2013-09-23T11:32:40Z
2013-09-23T11:32:40Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Каліновська, Т. В. Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, Г. І. Волощук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжн. наук.-практ. інтернет-конф, 14–16 лист. 2012 р. : тези доп. – Х. : ХДУХТ, 2012. – С. 49–50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9853
 
Language other