Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Использование продуктов переработки винограда при производстве сахаристых кондитерских изделий The use of refined products in the production of grape sugar confectionery |
|
Creator |
Каліновська, Т. В.
Оболкіна, В. І. Волощук, Г. І. Калиновская, Т. В. Оболкина, В. И. Волощук, Г. И. Kalinovska, T. Obolkina, V. Voloshchuk, G. |
|
Subject |
продукти переробки винограду
виноградні вичавки пектинові речовини протопектин продукты переработки винограда виноградные выжимки пектиновые вещества протопектин processed grapes grape pomace pectin protopectin |
|
Description |
Перспективним напрямком є розробка технологій кондитерських виробів з використанням продуктів переробки винограду. Це дає можливість створити новий асортимент кондитерських виробів використовуючи натуральні барвники, антиоксиданти, підвищити харчову та біологічну цінність. Перспективным направлением является разработка технологий кондитерских изделий с использованием продуктов переработки винограда. Это дает возможность создать новый ассортимент кондитерских изделий используя натуральные красители, антиоксиданты, повысить пищевую и биологическую ценность. A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.
|
|
Date |
2013-09-23T11:32:40Z
2013-09-23T11:32:40Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Каліновська, Т. В. Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, Г. І. Волощук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжн. наук.-практ. інтернет-конф, 14–16 лист. 2012 р. : тези доп. – Х. : ХДУХТ, 2012. – С. 49–50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9853 |
|
Language |
other
|
|