Запис Детальніше

Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба
Исследование влияния рисовой муки на показатели качества безглютенового хлеба
Investigation of the influence of rice flour on quality of gluten-free bread
 
Creator Грищенко, А. М.
Дробот, В. І.
Грищенко, А. Н.
Дробот, В. И.
Grischenko, A.
Drobot, V.
 
Subject безглютеновий хліб
целіакія
рисове борошно
якість хліба
безглютеновый хлеб
целиакия
рисовая мука
качество хлеба
gluten-free bread
celiac Disease
rice flour
quality of bread
 
Description В тезах наведено результати досліджень впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба. Встановлено, що рисове борошно сприяє підвищенню кислотності тіста на 0,5 град. За рахунок інтенсифікації процесів бродіння в тісті скорочується тривалість вистоювання тістових заготовок на 9…15 хв. Відмічено позитивний вплив рисового борошна на органолептичні показники якості готових виробів. В тезисах приведены результаты исследований влияния рисовой муки на показатели качества безглютенового хлеба. Установлено, что рисовая мука способствует повышению кислотности теста на 0,5 град. За счет интенсификации процессов брожения в тесте сокращается продолжительность расстойки тестовых заготовок на 9 ... 15 мин. Отмечено положительное влияние рисовой муки на органолептические показатели качества готовых изделий.
The theses of the results of studies of the influence of rice flour on quality of gluten-free bread. Found that rice flour enhances the acidity of the dough on 0.5 degrees. Due to the intensification of shortened fermentation of the dough proofing dough at 9 ... 15 minutes. The positive effect of the addition of rice flour on the organoleptic quality of the finished products.
 
Date 2013-09-23T12:17:14Z
2013-09-23T12:17:14Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Грищенко, А. М. Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квітня 2012 р. – Х.: ХДУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9860
 
Language other