Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба
Исследование влияния рисовой муки на показатели качества безглютенового хлеба Investigation of the influence of rice flour on quality of gluten-free bread |
|
Creator |
Грищенко, А. М.
Дробот, В. І. Грищенко, А. Н. Дробот, В. И. Grischenko, A. Drobot, V. |
|
Subject |
безглютеновий хліб
целіакія рисове борошно якість хліба безглютеновый хлеб целиакия рисовая мука качество хлеба gluten-free bread celiac Disease rice flour quality of bread |
|
Description |
В тезах наведено результати досліджень впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба. Встановлено, що рисове борошно сприяє підвищенню кислотності тіста на 0,5 град. За рахунок інтенсифікації процесів бродіння в тісті скорочується тривалість вистоювання тістових заготовок на 9…15 хв. Відмічено позитивний вплив рисового борошна на органолептичні показники якості готових виробів. В тезисах приведены результаты исследований влияния рисовой муки на показатели качества безглютенового хлеба. Установлено, что рисовая мука способствует повышению кислотности теста на 0,5 град. За счет интенсификации процессов брожения в тесте сокращается продолжительность расстойки тестовых заготовок на 9 ... 15 мин. Отмечено положительное влияние рисовой муки на органолептические показатели качества готовых изделий. The theses of the results of studies of the influence of rice flour on quality of gluten-free bread. Found that rice flour enhances the acidity of the dough on 0.5 degrees. Due to the intensification of shortened fermentation of the dough proofing dough at 9 ... 15 minutes. The positive effect of the addition of rice flour on the organoleptic quality of the finished products. |
|
Date |
2013-09-23T12:17:14Z
2013-09-23T12:17:14Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грищенко, А. М. Дослідження впливу рисового борошна на показники якості безглютенового хліба / А. М. Грищенко, В. І. Дробот // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квітня 2012 р. – Х.: ХДУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9860 |
|
Language |
other
|
|