Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів
Исследование возможности использования различных видов растительного масла при производстве картофельных чипсов Investigation of the use of different types of vegetable oils in the production of potato chips |
|
Creator |
Ріпка, Н. І.
Шульга, О. С. Ковбаса, В. М. Фалендиш, Н. О. Рипка, Н. И. Шульга, О. С. Ковбаса, В. Н. Фалендыш, Н. А. Ripka, N. Shulga, O. Kovbasa, V. Falendysh, N. |
|
Subject |
картопляні чіпси
рослинні олії окислення термін зберігання обсмажування картофельные чипсы растительное масло окисление срок хранения обжаривание potato chips vegetable oil oxidation storage life roasting |
|
Description |
Проведено дослідження з визначення впливу високої температури на різні види рослинної олії. Встановлено найбільшу термостійкість пальмової олії. Швидке окиснення спостерігалось при термічній обробці соняшникової олії. Проведено исследование по определению влияния высокой температуры на различные виды растительного масла. Установлено, что наибольшей термостойкостью обладает пальмовое масло. Быстрое окисление наблюдалось при термической обработке подсолнечного масла. A study to determine the effect of high temperature on the different types of vegetable oils. It is established that has the highest heat resistance palm oil. Rapid oxidation observed during the heat treatment of sunflower oil.
|
|
Date |
2013-09-23T10:40:52Z
2013-09-23T10:40:52Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів / Н. І. Ріпка, О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш : 71-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. К.: НУХТ. – 2005. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9847 |
|
Language |
other
|
|