Запис Детальніше

Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів
Исследование возможности использования различных видов растительного масла при производстве картофельных чипсов
Investigation of the use of different types of vegetable oils in the production of potato chips
 
Creator Ріпка, Н. І.
Шульга, О. С.
Ковбаса, В. М.
Фалендиш, Н. О.
Рипка, Н. И.
Шульга, О. С.
Ковбаса, В. Н.
Фалендыш, Н. А.
Ripka, N.
Shulga, O.
Kovbasa, V.
Falendysh, N.
 
Subject картопляні чіпси
рослинні олії
окислення
термін зберігання
обсмажування
картофельные чипсы
растительное масло
окисление
срок хранения
обжаривание
potato chips
vegetable oil
oxidation
storage life
roasting
 
Description Проведено дослідження з визначення впливу високої температури на різні види рослинної олії. Встановлено найбільшу термостійкість пальмової олії. Швидке окиснення спостерігалось при термічній обробці соняшникової олії. Проведено исследование по определению влияния высокой температуры на различные виды растительного масла. Установлено, что наибольшей термостойкостью обладает пальмовое масло. Быстрое окисление наблюдалось при термической обработке подсолнечного масла. A study to determine the effect of high temperature on the different types of vegetable oils. It is established that has the highest heat resistance palm oil. Rapid oxidation observed during the heat treatment of sunflower oil.
 
Date 2013-09-23T10:40:52Z
2013-09-23T10:40:52Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів / Н. І. Ріпка, О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш : 71-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. К.: НУХТ. – 2005. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9847
 
Language other