Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба
Использование екструдированой ржаной муки с целью увеличения срока хранения хлеба Using extrusion rye flour to increase the shelf life of bread |
|
Creator |
Рябкова, Н. В.
Фалендиш, Н. О. Терлецька, В. А. Іщенко, Т. І. Рябкова, Н. В. Фалендыш, Н. А. Терлецкая, В. А. Ищенко, Т. И. Ryabkova, N. Falendysh, N. Terletska, V. Ishchenko, T. |
|
Subject |
екструзія
ліпіди набухання білки хліб экструзия липиды набухание белки хлеб extrusion lipids swelling proteins bread |
|
Description |
Проведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста. Проведены исследования по определению показателей качества экструдированной ржаной муки. В работе исследовано влияние экструдированной ржаной муки на показатели качества теста и хлеба. Установлено оптимальное дозирование экструдированной муки при замесе теста. The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.
|
|
Date |
2013-09-23T10:57:05Z
2013-09-23T10:57:05Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба / Н. В. Рябкова, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 254.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850 |
|
Language |
other
|
|