Запис Детальніше

Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба
Использование екструдированой ржаной муки с целью увеличения срока хранения хлеба
Using extrusion rye flour to increase the shelf life of bread
 
Creator Рябкова, Н. В.
Фалендиш, Н. О.
Терлецька, В. А.
Іщенко, Т. І.
Рябкова, Н. В.
Фалендыш, Н. А.
Терлецкая, В. А.
Ищенко, Т. И.
Ryabkova, N.
Falendysh, N.
Terletska, V.
Ishchenko, T.
 
Subject екструзія
ліпіди
набухання
білки
хліб
экструзия
липиды
набухание
белки
хлеб
extrusion
lipids
swelling
proteins
bread
 
Description Проведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста. Проведены исследования по определению показателей качества экструдированной ржаной муки. В работе исследовано влияние экструдированной ржаной муки на показатели качества теста и хлеба. Установлено оптимальное дозирование экструдированной муки при замесе теста. The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.
 
Date 2013-09-23T10:57:05Z
2013-09-23T10:57:05Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба / Н. В. Рябкова, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 254.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9850
 
Language other