Запис Детальніше

Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів
Влияние различных видов растительных масел на качество жареных картофелепродуктов
Effect of different types of vegetable oils on the quality of fried products with potatoes
 
Creator Логвінчук, В. А.
Фалендиш, Н. О.
Ковбаса, В. М.
Логвинчук, В. А.
Фалендыш, Н. А.
Ковбаса, В. Н.
Logvinchuk, V.
Falendysh, N.
Kovbasa, V.
 
Subject хрустка картопля
обмажування
рослинні олії
жиронакопичення
кислотне число
хрустящий картофель
обжаривание
растительные масла
жиронакопление
кислотное число
crisp
roasting
vegetable oils
fat accumulation
acid number
 
Description В роботі досліджено зміну кислотного числа різних рослинних олій в процесі термічної обробки та досліджено якість картопляних чіпсів по кількості поглинутого жиру в процесі обсмажування. В работе исследовано изменение кислотного числа различных растительных масел в процессе термической обработки и исследованы качество картофельных чипсов по количеству поглощенного жира в процессе обжаривания. We have investigated the change in the acid number of different vegetable oils in the heat treatment and examined for the quality of potato chips in the amount of fat absorbed during frying.
 
Date 2013-09-23T10:52:17Z
2013-09-23T10:52:17Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Логвінчук, В. А. Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів / В. А. Логвінчук, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 260.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9849
 
Language other