Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів
Влияние различных видов растительных масел на качество жареных картофелепродуктов Effect of different types of vegetable oils on the quality of fried products with potatoes |
|
Creator |
Логвінчук, В. А.
Фалендиш, Н. О. Ковбаса, В. М. Логвинчук, В. А. Фалендыш, Н. А. Ковбаса, В. Н. Logvinchuk, V. Falendysh, N. Kovbasa, V. |
|
Subject |
хрустка картопля
обмажування рослинні олії жиронакопичення кислотне число хрустящий картофель обжаривание растительные масла жиронакопление кислотное число crisp roasting vegetable oils fat accumulation acid number |
|
Description |
В роботі досліджено зміну кислотного числа різних рослинних олій в процесі термічної обробки та досліджено якість картопляних чіпсів по кількості поглинутого жиру в процесі обсмажування. В работе исследовано изменение кислотного числа различных растительных масел в процессе термической обработки и исследованы качество картофельных чипсов по количеству поглощенного жира в процессе обжаривания. We have investigated the change in the acid number of different vegetable oils in the heat treatment and examined for the quality of potato chips in the amount of fat absorbed during frying.
|
|
Date |
2013-09-23T10:52:17Z
2013-09-23T10:52:17Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Логвінчук, В. А. Вплив різних видів рослинних олій на якість смажених картоплепродуктів / В. А. Логвінчук, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - К.: НУХТ, 2009. – С. 260.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9849 |
|
Language |
other
|
|