Запис Детальніше

Основні критерії оцінки рівня продовольчої безпеки України та стратегічні напрями її підвищення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні критерії оцінки рівня продовольчої безпеки України та стратегічні напрями її підвищення
Основные критерии оценки уровня продовольственной безопасности Украины и стратегические направления ее повышения
The main valiation criteria of food security of Ukraine and strategic directions for its increasing
 
Creator Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В.
Strashynska, L.
Грецька, Г. А.
Грецкая, Г. А.
Gretska, G.
 
Subject ринок продовольства
конкурентоспроможність продукції
продовольча безпека
якість харчових продуктів
ринок продовольства
конкурентоспроможність продукції
продовольча безпека
якість харчових продуктів
food market
competitive products
food safety
food quality
 
Description Проаналізовано сучасний стан продовольчої безпеки України, визначено основні оціночні критерії її рівня, обґрунтовано стратегічні завдання щодо підвищення рівня продовольчої безпеки відповідно до кожного оціночного критерію, визначено певні розбіжності та застереження відповідно до існуючого порядку обчислення цих критеріїв, запропоновано ефективні шляхи покращання рівня продовольчої безпеки з урахуванням сучасних тенденцій розвитку продовольчого ринку країни. Проанализировано существующее положение продовольственной безопасности Украины, определены основные оценочные критерии ее уровня, обоснованы стратегические задания повышения уровня продовольственной безопасности относительно каждого оценочного критерия, определены отдельные расхождения и предостережения относительно существующего порядка расчета этих критериев, предложены еффективные пути улучшения уровня продовольственной безопасности с учетом современных тенденций развития продовольственного рынка страны. The current state of food security of Ukraine is analyzed, defined the main evaluation criteria of its level, grounded strategic objectives to enhance food security according to each evaluation criterion, identified certain differences and reservation in accordance with the existing procedure for calculating these criteria, proposed effective ways to improve the level of food security taking into account current trends in the food market in the country.
 
Date 2013-09-23T10:06:17Z
2013-09-23T10:06:17Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Страшинська, Л. В. Основні критерії оцінки рівня продовольчої безпеки України та стратегічні напрями її підвищення / Л. В. Страшинська, Г. А. Грецька // Агросвіт. – 2011. – № 20. – С. 6–11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9841
 
Language other