Основні критерії оцінки рівня продовольчої безпеки України та стратегічні напрями її підвищення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні критерії оцінки рівня продовольчої безпеки України та стратегічні напрями її підвищення
Основные критерии оценки уровня продовольственной безопасности Украины и стратегические направления ее повышения The main valiation criteria of food security of Ukraine and strategic directions for its increasing |
|
Creator |
Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В. Strashynska, L. Грецька, Г. А. Грецкая, Г. А. Gretska, G. |
|
Subject |
ринок продовольства
конкурентоспроможність продукції продовольча безпека якість харчових продуктів ринок продовольства конкурентоспроможність продукції продовольча безпека якість харчових продуктів food market competitive products food safety food quality |
|
Description |
Проаналізовано сучасний стан продовольчої безпеки України, визначено основні оціночні критерії її рівня, обґрунтовано стратегічні завдання щодо підвищення рівня продовольчої безпеки відповідно до кожного оціночного критерію, визначено певні розбіжності та застереження відповідно до існуючого порядку обчислення цих критеріїв, запропоновано ефективні шляхи покращання рівня продовольчої безпеки з урахуванням сучасних тенденцій розвитку продовольчого ринку країни. Проанализировано существующее положение продовольственной безопасности Украины, определены основные оценочные критерии ее уровня, обоснованы стратегические задания повышения уровня продовольственной безопасности относительно каждого оценочного критерия, определены отдельные расхождения и предостережения относительно существующего порядка расчета этих критериев, предложены еффективные пути улучшения уровня продовольственной безопасности с учетом современных тенденций развития продовольственного рынка страны. The current state of food security of Ukraine is analyzed, defined the main evaluation criteria of its level, grounded strategic objectives to enhance food security according to each evaluation criterion, identified certain differences and reservation in accordance with the existing procedure for calculating these criteria, proposed effective ways to improve the level of food security taking into account current trends in the food market in the country.
|
|
Date |
2013-09-23T10:06:17Z
2013-09-23T10:06:17Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинська, Л. В. Основні критерії оцінки рівня продовольчої безпеки України та стратегічні напрями її підвищення / Л. В. Страшинська, Г. А. Грецька // Агросвіт. – 2011. – № 20. – С. 6–11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9841 |
|
Language |
other
|
|