Запис Детальніше

Проблеми якості та безпеки продуктів харчування в Україні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми якості та безпеки продуктів харчування в Україні
Проблемы качества и безопасности продуктов питания в Украине
Problems of quality and food safety in Ukraine
 
Creator Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В.
Strashynska, L.
 
Subject система управління безпечністю харчових продуктів
система екологічного маркірування товарів
безпечність продуктів харчування
екологічне забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів
удосконалення методології оцінки якості та безпеки харчової продукції і продовольчої сировини
система экологической маркировки товаров
безопасность продуктов питания
экологическое загрязнение продовольственного сырья и пищевых продуктов
совершенствование методологии оценки качества и безопасности пищевой продукции и продовольственного сырья
система управления безопасностью пищевых продуктов
the system of food safety
the system of environmental labeling products
food safety
pollution of food raw materials and food
improving evaluation methodology of quality and safety of food products and raw materials
 
Description Посилення позицій України на світовому ринку та вступ до Світової організації торгівлі вимагають нових підходів до оцінки якості і безпеки харчової продукції і продовольчої сировини. В розглянутій статті визначені основні шляхи забруднення продуктів харчування, запропоновані першочергові заходи удосконалення методології оцінки якості і безпеки харчової продукції і продовольчої сировини, обґрунтовано необхідність застосування вимог системи НАССР, а також сконцентровано увагу на державних пріоритетах щодо вирішення необхідних та актуальних завдань забезпечення екологічних вимог до продуктів харчування. Усиление позиций Украины на мировом рынке и вступление в ВТО требуют новых подходов к оценке качества и безопасности пищевой продукции и продовольственного сырья. В рассматриваемой статье определены основные пути загрязнения продуктов питания, предложенные первоочередных мерах совершенствования методологии оценки качества и безопасности пищевой продукции и продовольственного сырья, обоснована необходимость применения требований системы НАССР, а также сконцентрироваться на государственных приоритетах в решении необходимых и актуальных задач обеспечения экологических требований к продуктам питания. Strengthening Ukraine's position in the global market and entry into the World Trade Organization require new approaches to assessing the quality and safety of food products and raw materials. The basic ways of food contamination are considered in this article, offered priority measures to improve methodology for assessing the quality and safety of food products and raw materials, proved the necessity of applying the requirements of HASP and concentrated attention on national priorities to tackle necessary and urgent problems of environmental requirements for food products.
 
Date 2013-09-23T10:33:31Z
2013-09-23T10:33:31Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Страшинська, Л. В. Проблеми якості та безпеки продуктів харчування в Україні / Л. В. Страшинська // Економіка природокористування і охорони довкілля: зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2004. – С. 148-153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9844
 
Language other