Проблеми якості та безпеки продуктів харчування в Україні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми якості та безпеки продуктів харчування в Україні
Проблемы качества и безопасности продуктов питания в Украине Problems of quality and food safety in Ukraine |
|
Creator |
Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В. Strashynska, L. |
|
Subject |
система управління безпечністю харчових продуктів
система екологічного маркірування товарів безпечність продуктів харчування екологічне забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів удосконалення методології оцінки якості та безпеки харчової продукції і продовольчої сировини система экологической маркировки товаров безопасность продуктов питания экологическое загрязнение продовольственного сырья и пищевых продуктов совершенствование методологии оценки качества и безопасности пищевой продукции и продовольственного сырья система управления безопасностью пищевых продуктов the system of food safety the system of environmental labeling products food safety pollution of food raw materials and food improving evaluation methodology of quality and safety of food products and raw materials |
|
Description |
Посилення позицій України на світовому ринку та вступ до Світової організації торгівлі вимагають нових підходів до оцінки якості і безпеки харчової продукції і продовольчої сировини. В розглянутій статті визначені основні шляхи забруднення продуктів харчування, запропоновані першочергові заходи удосконалення методології оцінки якості і безпеки харчової продукції і продовольчої сировини, обґрунтовано необхідність застосування вимог системи НАССР, а також сконцентровано увагу на державних пріоритетах щодо вирішення необхідних та актуальних завдань забезпечення екологічних вимог до продуктів харчування. Усиление позиций Украины на мировом рынке и вступление в ВТО требуют новых подходов к оценке качества и безопасности пищевой продукции и продовольственного сырья. В рассматриваемой статье определены основные пути загрязнения продуктов питания, предложенные первоочередных мерах совершенствования методологии оценки качества и безопасности пищевой продукции и продовольственного сырья, обоснована необходимость применения требований системы НАССР, а также сконцентрироваться на государственных приоритетах в решении необходимых и актуальных задач обеспечения экологических требований к продуктам питания. Strengthening Ukraine's position in the global market and entry into the World Trade Organization require new approaches to assessing the quality and safety of food products and raw materials. The basic ways of food contamination are considered in this article, offered priority measures to improve methodology for assessing the quality and safety of food products and raw materials, proved the necessity of applying the requirements of HASP and concentrated attention on national priorities to tackle necessary and urgent problems of environmental requirements for food products.
|
|
Date |
2013-09-23T10:33:31Z
2013-09-23T10:33:31Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинська, Л. В. Проблеми якості та безпеки продуктів харчування в Україні / Л. В. Страшинська // Економіка природокористування і охорони довкілля: зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2004. – С. 148-153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9844 |
|
Language |
other
|
|