Запис Детальніше

Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів
Экономические проблемы повышения качества пищевых продуктов
Economic problems of improving the quality of food
 
Creator Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В.
Strashynska, L.
 
Subject процеси глобалізації
національні продовольчі системи
сільськогосподарська сировина
екологічна безпечність
продукти харчування
якість продукції
міжнародні стандарти
международные стандарты
национальные продовольственные системы
сельскохозяйственное сырье
экологическая безопасность
продукты питания
качество продукции
процессы глобализации
the processes of globalization
the nation's food system
agricultural raw materials
environmental safety
international standards of food quality
 
Description Проаналізовано сучасний стан в галузі щодо якості сільськогосподарської сировини та продовольства за різними параметрами, визначено основні причини погіршення екологічної безпечності продуктів харчування, запропоновано механізм економічного забезпечення для гарантування якості продукції на рівні виробників, переробних підприємств та кінцевих споживачів та обґрунтовано необхідність впровадження міжнародних стандартів ISO серії 9000 для харчових продуктів в умовах посилення глобалізації національних продовольчих систем. Проанализировано современное состояние в области относительно качества сельскохозяйственного сырья и продовольствия по разным параметрам, определены основные причины ухудшения экологической безопасности продуктов питания, предложен механизм экономического обеспечения для обеспечения качества продукции на уровне производителей, перерабатывающих предприятий и конечных потребителей и обоснована необходимость внедрения международных стандартов ISO серии 9000 для пищевых продуктов в условиях усиления глобализации национальных продовольственных систем.
The modern state of the quality of agricultural products and foodstuffs is analyzed by various parameters, defined the main causes of deterioration of ecological food safety, proposed the mechanism of economic security to guarantee the quality on the level of producers, processors and end users and grounded the necessity of implementation of ISO 9000 for food products under increasing globalization of national food systems.
 
Date 2013-09-23T10:58:36Z
2013-09-23T10:58:36Z
2005
 
Type Other
 
Identifier Страшинська, Л. В. Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Соціально-економічні проблеми реформування українського суспільства : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. - Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2005. – С. 140–144.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851
 
Language other