Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів
Экономические проблемы повышения качества пищевых продуктов Economic problems of improving the quality of food |
|
Creator |
Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В. Strashynska, L. |
|
Subject |
процеси глобалізації
національні продовольчі системи сільськогосподарська сировина екологічна безпечність продукти харчування якість продукції міжнародні стандарти международные стандарты национальные продовольственные системы сельскохозяйственное сырье экологическая безопасность продукты питания качество продукции процессы глобализации the processes of globalization the nation's food system agricultural raw materials environmental safety international standards of food quality |
|
Description |
Проаналізовано сучасний стан в галузі щодо якості сільськогосподарської сировини та продовольства за різними параметрами, визначено основні причини погіршення екологічної безпечності продуктів харчування, запропоновано механізм економічного забезпечення для гарантування якості продукції на рівні виробників, переробних підприємств та кінцевих споживачів та обґрунтовано необхідність впровадження міжнародних стандартів ISO серії 9000 для харчових продуктів в умовах посилення глобалізації національних продовольчих систем. Проанализировано современное состояние в области относительно качества сельскохозяйственного сырья и продовольствия по разным параметрам, определены основные причины ухудшения экологической безопасности продуктов питания, предложен механизм экономического обеспечения для обеспечения качества продукции на уровне производителей, перерабатывающих предприятий и конечных потребителей и обоснована необходимость внедрения международных стандартов ISO серии 9000 для пищевых продуктов в условиях усиления глобализации национальных продовольственных систем. The modern state of the quality of agricultural products and foodstuffs is analyzed by various parameters, defined the main causes of deterioration of ecological food safety, proposed the mechanism of economic security to guarantee the quality on the level of producers, processors and end users and grounded the necessity of implementation of ISO 9000 for food products under increasing globalization of national food systems. |
|
Date |
2013-09-23T10:58:36Z
2013-09-23T10:58:36Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Страшинська, Л. В. Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Соціально-економічні проблеми реформування українського суспільства : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. - Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2005. – С. 140–144.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9851 |
|
Language |
other
|
|