Запис Детальніше

Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України
Вступление Украины в ВТО: оценка позитивных и негативных последствий для пищевой промышленности Украины
Ukraine's accession to the WTO: assessment of the positive and negative consequences for the food industry in Ukraine
 
Creator Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В.
Strashynska, L.
 
Subject державна підтримка вітчизняного товаровиробника
переговорний процес
світова організація торгівлі
відкрите економічне середовище
лібералізація зовнішньої торгівлі
тарифна квота
сукупний розмір підтримки
совокупный размер поддержки
переговорный процесс
всемирная торговая организация
открытая экономическая среда
либерализация внешней торговли
государственная поддержка отечественного товаропроизводителя
тарифная квота
 
Description Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми і запропоновано першочергові заходи для їх вирішення. Рассмотрены преимущества и возможные последствия вступления Украины в ВТО для отечественной пищевой промышленности, проанализированы основные проблемы и предложены первоочередные меры для их решения. Basic advantages and possible consequences of Ukraine's accession to the World Trade Organization for domestic food industry have been examined; main problems have been analysed and primary measures for their solution have been suggested.
 
Date 2013-09-23T12:07:31Z
2013-09-23T12:07:31Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Страшинська Л. В. Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Наук. праці Нац. ун-ту харч. технологій. – 2006. – № 18. – C. 108-110.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9858
 
Language other