Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України
Вступление Украины в ВТО: оценка позитивных и негативных последствий для пищевой промышленности Украины Ukraine's accession to the WTO: assessment of the positive and negative consequences for the food industry in Ukraine |
|
Creator |
Страшинська, Л. В.
Страшинськая, Л. В. Strashynska, L. |
|
Subject |
державна підтримка вітчизняного товаровиробника
переговорний процес світова організація торгівлі відкрите економічне середовище лібералізація зовнішньої торгівлі тарифна квота сукупний розмір підтримки совокупный размер поддержки переговорный процесс всемирная торговая организация открытая экономическая среда либерализация внешней торговли государственная поддержка отечественного товаропроизводителя тарифная квота |
|
Description |
Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми і запропоновано першочергові заходи для їх вирішення. Рассмотрены преимущества и возможные последствия вступления Украины в ВТО для отечественной пищевой промышленности, проанализированы основные проблемы и предложены первоочередные меры для их решения. Basic advantages and possible consequences of Ukraine's accession to the World Trade Organization for domestic food industry have been examined; main problems have been analysed and primary measures for their solution have been suggested.
|
|
Date |
2013-09-23T12:07:31Z
2013-09-23T12:07:31Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Страшинська Л. В. Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України / Л. В. Страшинська // Наук. праці Нац. ун-ту харч. технологій. – 2006. – № 18. – C. 108-110.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9858 |
|
Language |
other
|
|