Запис Детальніше

Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів
Разработка функционального топинга антиоксидантной направленности для спортсменов
Development of functional topping antioxidant orientation for athletes
 
Creator Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А.
Bashta (Sheremet), A.
Стешенко, О. М.
Стешенко, О. Н.
Steshenko, O.
 
Subject антиоксиданти
топінг
плодова основа
функціональні збагачувачі
спортивна підготовка
антиоксиданты
топпинг
плодовая основа
функциональные обогатители
спортивная подготовка
antioxidants
topping
fruit base
functional enrichers
sports training
 
Description Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини.
Обоснована актуальность и перспективность разработки новых видов функциональных продуктов для спортсменов, в частности топинга (сладкого соуса) на основе природного сырья.
The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials.
 
Date 2013-09-23T14:09:57Z
2013-09-23T14:09:57Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Башта, А. О. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / А. О. Башта, О. М. Стешенко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, м. Харків, 2011 р. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9873
 
Language other