Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів
Разработка функционального топинга антиоксидантной направленности для спортсменов Development of functional topping antioxidant orientation for athletes |
|
Creator |
Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А. Bashta (Sheremet), A. Стешенко, О. М. Стешенко, О. Н. Steshenko, O. |
|
Subject |
антиоксиданти
топінг плодова основа функціональні збагачувачі спортивна підготовка антиоксиданты топпинг плодовая основа функциональные обогатители спортивная подготовка antioxidants topping fruit base functional enrichers sports training |
|
Description |
Обґрунтовано актуальність та перспективність розробки нових видів функціональних продуктів для спортсменів, зокрема топінгу (солодкого соусу) на основі природної сировини. Обоснована актуальность и перспективность разработки новых видов функциональных продуктов для спортсменов, в частности топинга (сладкого соуса) на основе природного сырья. The urgency and the prospect of developing new types of functional foods for athletes, in particular toppings (sweet sauce) on the basis of natural raw materials. |
|
Date |
2013-09-23T14:09:57Z
2013-09-23T14:09:57Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Башта, А. О. Розроблення функціонального топінгу антиоксидантного спрямування для спортсменів / А. О. Башта, О. М. Стешенко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів, м. Харків, 2011 р. – Харків : ХДУХТ, 2011. – С. 145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9873 |
|
Language |
other
|
|