Інтенсифікація процесу бродіння
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація процесу бродіння
Интенсификация процесса брожения Intensification of fermentation processes |
|
Creator |
Сандул, О. О.
Сандул, Е. А. Sandul, E. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Череда, В. В. Череда, В. В. Chereda, V. |
|
Subject |
тиск
кислотність бродіння тісто давление кислотность брожение тесто pressure acidity fermentation the dough |
|
Description |
Запропоновано інтенсифікувати процес виробництва хліба шляхом бродіння тістових напівфабрикатів під тиском. Досліджено кінетику накопичення кислот в тісті, виготовленому за рецептурою плетінки при надлишковому тиску 50 – 200 кПа і атмосферному тиску. Отримана відповідна математична залежність. Визначено оптимальну величину тиску (приблизно 50 кПа), при якому накопичення передбаченої стандартом кислотності відбувається найшвидше. Предложено интенсифицировать процесс производства хлеба за счет брожения тестовых полуфабрикатов под давлением. Исследована кинетика накопления кислот в тесте, изготовленном по рецептуре плетенки при избыточном давлении 50 - 200 кПа и атмосферном давлении. Получена соответствующая математическая зависимость. Определено оптимальное значение давления (примерно 50 кПа), при котором накопление предусмотренной стандартом кислотности происходит быстрее. Asked to intensify the process of production of bread by the semi-fermentation test under pressure. The kinetics of accumulation of acid in the test, manufactured by compounding loaf at a pressure of 50 - 200 kPa and atmospheric pressure. The related mathematical relationship. The optimal pressure value (about 50 kPa) at which the accumulation of prescribed standard acidity faster. |
|
Date |
2013-09-24T10:42:50Z
2013-09-24T10:42:50Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сандул, О. О. Інтенсифікація процесу бродіння / О. О. Сандул, В. І. Теличкун, В. В. Череда // Харчова і переробна промисловість. – 2003. - № 8–9. – С. 18–19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9896 |
|
Language |
other
|
|