Запис Детальніше

Інтенсифікація процесу бродіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація процесу бродіння
Интенсификация процесса брожения
Intensification of fermentation processes
 
Creator Сандул, О. О.
Сандул, Е. А.
Sandul, E.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Череда, В. В.
Череда, В. В.
Chereda, V.
 
Subject тиск
кислотність
бродіння
тісто
давление
кислотность
брожение
тесто
pressure
acidity
fermentation
the dough
 
Description Запропоновано інтенсифікувати процес виробництва хліба шляхом бродіння тістових напівфабрикатів під тиском. Досліджено кінетику накопичення кислот в тісті, виготовленому за рецептурою плетінки при надлишковому тиску 50 – 200 кПа і атмосферному тиску. Отримана відповідна математична залежність. Визначено оптимальну величину тиску (приблизно 50 кПа), при якому накопичення передбаченої стандартом кислотності відбувається найшвидше.
Предложено интенсифицировать процесс производства хлеба за счет брожения тестовых полуфабрикатов под давлением. Исследована кинетика накопления кислот в тесте, изготовленном по рецептуре плетенки при избыточном давлении 50 - 200 кПа и атмосферном давлении. Получена соответствующая математическая зависимость. Определено оптимальное значение давления (примерно 50 кПа), при котором накопление предусмотренной стандартом кислотности происходит быстрее.
Asked to intensify the process of production of bread by the semi-fermentation test under pressure. The kinetics of accumulation of acid in the test, manufactured by compounding loaf at a pressure of 50 - 200 kPa and atmospheric pressure. The related mathematical relationship. The optimal pressure value (about 50 kPa) at which the accumulation of prescribed standard acidity faster.
 
Date 2013-09-24T10:42:50Z
2013-09-24T10:42:50Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Сандул, О. О. Інтенсифікація процесу бродіння / О. О. Сандул, В. І. Теличкун, В. В. Череда // Харчова і переробна промисловість. – 2003. - № 8–9. – С. 18–19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9896
 
Language other