Запис Детальніше

Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus
Аналіз сировини виробництва продукції борошняних кондитерських виробів спеціального призначення для людей, які страждають на целіакію і сахарний діабет
Анализ сырья производства продукции мучных кондитерских изделий специального назначения для людей, страдающих целиакией и сахарным диабетом.
 
Creator Mykhailova, N.
Михайлова, Н. О.
Михайлова, Н. А.
Kulinich, V.
Кулініч, В. І.
Кулинич, В. И.
 
Subject celiac disease
diabetes mellitus
special purpose
confectionery production
целіакія
цукровий діабет
спеціальне призначення
виробництво кондитерських виробів
целиакия
сахарный диабет
специальное назначение
производство кондитерских изделий
 
Description The number of people suffering from celiac disease during last 50 years increased by ten times. That is why one of the main requirements to the food production is development of functional and special foods. It is important to study the alternative raw materials which can substitute sugar for people suffering from diabetes and celiac disease. Число людей, які страждають на целіакію за останні 50 років збільшилось в десять разів. Саме тому одним з основних вимог до виробництва продуктів харчування є розвиток функціональних і спеціальних продуктів. Є важливим вивчення альтернативних видів сировини, що може замінити цукор для людей, які страждають від діабету і целіакії. Число людей, страдающих целиакией за последние 50 лет увеличилось в десять раз. Именно поэтому одним из основных требований к производству продуктов питания является развитие функциональных и специальных продуктов. Важно изучение альтернативных видов сырья, которые могут заменить сахар для людей, страдающих от диабета и целиакии.
 
Date 2013-09-24T11:18:53Z
2013-09-24T11:18:53Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Mykhailova, N. Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus / N. Mykhailova, V. Kulinich // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K. : NUFT, 2013 - Part 4. - 732 pp. - P. 433.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9902
 
Language other