Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus
Аналіз сировини виробництва продукції борошняних кондитерських виробів спеціального призначення для людей, які страждають на целіакію і сахарний діабет Анализ сырья производства продукции мучных кондитерских изделий специального назначения для людей, страдающих целиакией и сахарным диабетом. |
|
Creator |
Mykhailova, N.
Михайлова, Н. О. Михайлова, Н. А. Kulinich, V. Кулініч, В. І. Кулинич, В. И. |
|
Subject |
celiac disease
diabetes mellitus special purpose confectionery production целіакія цукровий діабет спеціальне призначення виробництво кондитерських виробів целиакия сахарный диабет специальное назначение производство кондитерских изделий |
|
Description |
The number of people suffering from celiac disease during last 50 years increased by ten times. That is why one of the main requirements to the food production is development of functional and special foods. It is important to study the alternative raw materials which can substitute sugar for people suffering from diabetes and celiac disease. Число людей, які страждають на целіакію за останні 50 років збільшилось в десять разів. Саме тому одним з основних вимог до виробництва продуктів харчування є розвиток функціональних і спеціальних продуктів. Є важливим вивчення альтернативних видів сировини, що може замінити цукор для людей, які страждають від діабету і целіакії. Число людей, страдающих целиакией за последние 50 лет увеличилось в десять раз. Именно поэтому одним из основных требований к производству продуктов питания является развитие функциональных и специальных продуктов. Важно изучение альтернативных видов сырья, которые могут заменить сахар для людей, страдающих от диабета и целиакии.
|
|
Date |
2013-09-24T11:18:53Z
2013-09-24T11:18:53Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Mykhailova, N. Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitus / N. Mykhailova, V. Kulinich // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K. : NUFT, 2013 - Part 4. - 732 pp. - P. 433.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9902 |
|
Language |
other
|
|