Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products
Обґрунтування та перспективи розроблення масляної пасти, збагаченої ненасиченими жирними кислотами та продуктами Обоснование и перспективы разработки масляной пасты, обогащенной ненасыщенными жирными кислотами и продуктами |
|
Creator |
Mykhailova, N.
Михайлова, Н. О. Михайлова, Н. А. Dvoinikova, O. Двойнікова, О. П. Двойникова, О. П. |
|
Subject |
beekiping products
honey butter paste nutrition unsaturated fatty acids мед масляна паста харчування ненасичені жирні кислоти продукти бджільництва мед питание масляная паста ненасыщенные жирные кислоты продукты пчеловодства |
|
Description |
Butter is one of the fundamental foodstuff of the population of Ukraine. the planning of butter paste as analogue butter with low fat, enriched with unsaturated fatty acids and beekeeping products, has a particularly important significance for people with increased risk of cardiovascular disease, diabetes, overweight people. Вершкове масло для населення України є одним із основних харчових продуктів. Розроблення масляної пасти – аналога вершкового масла зі зниженим вмістом жиру, збагаченої ненасиченими жирними кислотами та продуктами бджільництва, має надзвичайно актуальне значення для людей з підвищеним ризиком виникнення серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, людей із надлишковою вагою. Сливочное масло для населения Украины является одним из основных пищевых продуктов. Разработка масляной пасты - аналога масла с пониженным содержанием жира, обогащенной ненасыщенными жирными кислотами и продуктами пчеловодства, имеет чрезвычайно актуальное
|
|
Date |
2013-09-24T11:38:20Z
2013-09-24T11:38:20Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Mykhailova, N. Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products / N. Mykhailova, O. Dvoynikova // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K.: NUFT, 2013 - Part 4.-732 pp. - 435 p.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9905 |
|
Language |
other
|
|