Запис Детальніше

Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products
Обґрунтування та перспективи розроблення масляної пасти, збагаченої ненасиченими жирними кислотами та продуктами
Обоснование и перспективы разработки масляной пасты, обогащенной ненасыщенными жирными кислотами и продуктами
 
Creator Mykhailova, N.
Михайлова, Н. О.
Михайлова, Н. А.
Dvoinikova, O.
Двойнікова, О. П.
Двойникова, О. П.
 
Subject beekiping products
honey
butter paste
nutrition
unsaturated fatty acids
мед
масляна паста
харчування
ненасичені жирні кислоти
продукти бджільництва
мед
питание
масляная паста
ненасыщенные жирные кислоты
продукты пчеловодства
 
Description Butter is one of the fundamental foodstuff of the population of Ukraine. the planning of butter paste as analogue butter with low fat, enriched with unsaturated fatty acids and beekeeping products, has a particularly important significance for people with increased risk of cardiovascular disease, diabetes, overweight people. Вершкове масло для населення України є одним із основних харчових продуктів. Розроблення масляної пасти – аналога вершкового масла зі зниженим вмістом жиру, збагаченої ненасиченими жирними кислотами та продуктами бджільництва, має надзвичайно актуальне значення для людей з підвищеним ризиком виникнення серцево-судинних захворювань, цукрового діабету, людей із надлишковою вагою. Сливочное масло для населения Украины является одним из основных пищевых продуктов. Разработка масляной пасты - аналога масла с пониженным содержанием жира, обогащенной ненасыщенными жирными кислотами и продуктами пчеловодства, имеет чрезвычайно актуальное
 
Date 2013-09-24T11:38:20Z
2013-09-24T11:38:20Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Mykhailova, N. Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products / N. Mykhailova, O. Dvoynikova // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K.: NUFT, 2013 - Part 4.-732 pp. - 435 p.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9905
 
Language other