Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів
Масляный полуфабрикат для мучных кондитерских изделий Semifinished oil for pastry products |
|
Creator |
Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А. Myroshnyk, Y. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. |
|
Subject |
масляний напівфабрикат
масляный полуфабрикатмасляный полуфабрикат semifinished oil горобинове борошно рябиновая мука rowan flour дисперсність дисперсность dispersion |
|
Description |
Стаття присвячена розробці технології масляного напівфабрикату, збагаченого горобиновим борошном. Обґрунтовано доцільність створення такого напівфабрикату. Надана характеристика хімічного складу горобинового борошна. Методом оптичної мікроскопії було визначено дисперсність горобинового борошна. Статья посвящена разработке технологии масляного полуфабриката, обогащенного рябиновой мукой. Обоснована целесообразность создания такого полуфабриката. Предсталена характеристика химического состава рябинового муки. Методом оптической микроскопии было определено дисперсность рябинового муки. The article is devoted to the problem of the development of the technology of the semifinished oil enriched with rowan flour. The necessities of the creation of such foods have been founded. The characteristic of chemical composition of rowan flour has been presented. The dispersion of rowan flour has been determined by the optical microscopy method.
|
|
Date |
2013-09-25T08:10:02Z
2013-09-25T08:10:02Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мирошник, Ю. А. Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2013. – Вип. 44, Том 1. – С. 170-175.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9916 |
|
Language |
uk_UK
|
|