Запис Детальніше

Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів
Масляный полуфабрикат для мучных кондитерских изделий
Semifinished oil for pastry products
 
Creator Мирошник, Ю. А.
Мирошник, Ю. А.
Myroshnyk, Y.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
 
Subject масляний напівфабрикат
масляный полуфабрикатмасляный полуфабрикат
semifinished oil
горобинове борошно
рябиновая мука
rowan flour
дисперсність
дисперсность
dispersion
 
Description Стаття присвячена розробці технології масляного напівфабрикату, збагаченого горобиновим борошном. Обґрунтовано доцільність створення такого напівфабрикату. Надана характеристика хімічного складу горобинового борошна. Методом оптичної мікроскопії було визначено дисперсність горобинового борошна. Статья посвящена разработке технологии масляного полуфабриката, обогащенного рябиновой мукой. Обоснована целесообразность создания такого полуфабриката. Предсталена характеристика химического состава рябинового муки. Методом оптической микроскопии было определено дисперсность рябинового муки. The article is devoted to the problem of the development of the technology of the semifinished oil enriched with rowan flour. The necessities of the creation of such foods have been founded. The characteristic of chemical composition of rowan flour has been presented. The dispersion of rowan flour has been determined by the optical microscopy method.
 
Date 2013-09-25T08:10:02Z
2013-09-25T08:10:02Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Мирошник, Ю. А. Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2013. – Вип. 44, Том 1. – С. 170-175.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9916
 
Language uk_UK