Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства
Перспективы внедрения «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства Prospects for implementation of «Sous Vide» technology at restaurants |
|
Creator |
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В. Arpul, O. Усатюк, О. М. Усатюк, Е. М. Usatiuk, O. Удовицький, В. В. Удовицкий, В. В. Udovitskiy, V. |
|
Subject |
Sous Vide технологія
Sous Vide технология Sous Vide technology вакуум вакуум vacuum м'ясо та м’ясопродукти мясо и мясопродукты meat and meat products напівфабрикати подовженого терміну зберігання полуфабрикаты длительного срока хранения semi-products wth extended shelf life |
|
Description |
У статті представлено результати теоретичних досліджень щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності.В статье представлены результаты теоретических исследований по перспективности внедрения «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства для производства полуфабрикатов длительного срока хранения и приготовления блюд с улучшенными органолептическими характеристиками и повышенной биологической ценности. The article deals with the results of theoretical researches on the prospects of implementation of «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished products with extended shelf life and cooking dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.
|
|
Date |
2013-09-25T08:13:08Z
2013-09-25T08:13:08Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Арпуль, О. В. Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2013. – Вип. 44, Том 1. – С. 341-345.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9918 |
|
Language |
uk_UK
|
|