Запис Детальніше

Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства
Перспективы внедрения «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства
Prospects for implementation of «Sous Vide» technology at restaurants
 
Creator Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
Усатюк, О. М.
Усатюк, Е. М.
Usatiuk, O.
Удовицький, В. В.
Удовицкий, В. В.
Udovitskiy, V.
 
Subject Sous Vide технологія
Sous Vide технология
Sous Vide technology
вакуум
вакуум
vacuum
м'ясо та м’ясопродукти
мясо и мясопродукты
meat and meat products
напівфабрикати подовженого терміну зберігання
полуфабрикаты длительного срока хранения
semi-products wth extended shelf life
 
Description У статті представлено результати теоретичних досліджень щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності.В статье представлены результаты теоретических исследований по перспективности внедрения «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства для производства полуфабрикатов длительного срока хранения и приготовления блюд с улучшенными органолептическими характеристиками и повышенной биологической ценности. The article deals with the results of theoretical researches on the prospects of implementation of «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished products with extended shelf life and cooking dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.
 
Date 2013-09-25T08:13:08Z
2013-09-25T08:13:08Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Арпуль, О. В. Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2013. – Вип. 44, Том 1. – С. 341-345.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9918
 
Language uk_UK