Запис Детальніше

Theoretical and Practical Aspects of Cooking Flour Production Technology for Special Purposes

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Theoretical and Practical Aspects of Cooking Flour Production Technology for Special Purposes
Теоретичні й практичні аспекти технології приготування борошняних виробів для спеціальних цілей
Теоретические и практические аспекты технологии приготовления мучных изделий для специальных целей
 
Creator Довгун, І. М.
Шидловська, О. Б.
Гавриш, А. В.
Доценко, В. Ф.
Івахно, О. О.
Довгун, И. Н.
Шидловская, Е. Б.
Гавриш, А. В.
Доценко, В. Ф.
Ивахно, О. А.
Dovgun, I.
Shydlovska, O.
Havrysh, A.
Dotsenko, V.
Ivakhno, O.
 
Subject сeliac disease
gluten-free flour culinary product
черевна хвороба
безглютеновий борошняний кулінарний продукт
брюшная болезнь
безглютеновый мучной кулинарный продукт
 
Date 2013-09-25T08:12:15Z
2013-09-25T08:12:15Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Shydlovska, O. Theoretical and Practical Aspects of Cooking Flour Production Technology for Special Purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 218.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917
 
Language en