Theoretical and Practical Aspects of Cooking Flour Production Technology for Special Purposes
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Theoretical and Practical Aspects of Cooking Flour Production Technology for Special Purposes
Теоретичні й практичні аспекти технології приготування борошняних виробів для спеціальних цілей Теоретические и практические аспекты технологии приготовления мучных изделий для специальных целей |
|
Creator |
Довгун, І. М.
Шидловська, О. Б. Гавриш, А. В. Доценко, В. Ф. Івахно, О. О. Довгун, И. Н. Шидловская, Е. Б. Гавриш, А. В. Доценко, В. Ф. Ивахно, О. А. Dovgun, I. Shydlovska, O. Havrysh, A. Dotsenko, V. Ivakhno, O. |
|
Subject |
сeliac disease
gluten-free flour culinary product черевна хвороба безглютеновий борошняний кулінарний продукт брюшная болезнь безглютеновый мучной кулинарный продукт |
|
Date |
2013-09-25T08:12:15Z
2013-09-25T08:12:15Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Shydlovska, O. Theoretical and Practical Aspects of Cooking Flour Production Technology for Special Purposes / O. Shydlovska, A. Havrysh, O. Ivakhno, V. Dotsenko, I. Dovgun // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 218.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9917 |
|
Language |
en
|
|