Запис Детальніше

Ценное сырье в условиях дефицита сырья

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ценное сырье в условиях дефицита сырья
Цінна сировина в умовах дефіциту сировини
Valuable raw material in the shortage of raw materials
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
 
Subject консервы
кровьпищевая
белки
сырье
микроэлементы
консерви
кров харчова
білки
сировина
мікроелементи
preserves
krovpischevaya
proteins
raw materials
trace elements
 
Description В условиях дефицита сырья для изготовления консервов использовали пищевую кровь в количестве 30% вместо мясного сырья в сочетании с молочными белками, которые обогащают готовый продукт микроэлементами, повышают вкусовые свойства, снижают себестоимость. В умовах дефіциту сировини для виробництва консервів використовували харчову кров в кількості 30% замість м’ясної сировини у поєднанні з молочними білками,що збагачують готовий продукт мікроелементами, підвищує смакові властивості, знижує собівартість. In conditions of deficit raw materials for manufacturing canned foodused cooking blood in quantity of 30% instead of raw meat in combination with milk proteins which enrich finished product of microelements, improves taste characteristics, reduces the cost price.
 
Date 2013-05-13T12:35:09Z
2013-05-13T12:35:09Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Крыжова (Венглюк), Ю. П. Ценное сырье в условиях дефицита сырья / Ю. П. Крыжова (Венглюк) // Мясной бизнес. - 2005. - № 6 (35). - С. 56-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7746
 
Language other