Ценное сырье в условиях дефицита сырья
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ценное сырье в условиях дефицита сырья
Цінна сировина в умовах дефіциту сировини Valuable raw material in the shortage of raw materials |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. |
|
Subject |
консервы
кровьпищевая белки сырье микроэлементы консерви кров харчова білки сировина мікроелементи preserves krovpischevaya proteins raw materials trace elements |
|
Description |
В условиях дефицита сырья для изготовления консервов использовали пищевую кровь в количестве 30% вместо мясного сырья в сочетании с молочными белками, которые обогащают готовый продукт микроэлементами, повышают вкусовые свойства, снижают себестоимость. В умовах дефіциту сировини для виробництва консервів використовували харчову кров в кількості 30% замість м’ясної сировини у поєднанні з молочними білками,що збагачують готовий продукт мікроелементами, підвищує смакові властивості, знижує собівартість. In conditions of deficit raw materials for manufacturing canned foodused cooking blood in quantity of 30% instead of raw meat in combination with milk proteins which enrich finished product of microelements, improves taste characteristics, reduces the cost price.
|
|
Date |
2013-05-13T12:35:09Z
2013-05-13T12:35:09Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Ценное сырье в условиях дефицита сырья / Ю. П. Крыжова (Венглюк) // Мясной бизнес. - 2005. - № 6 (35). - С. 56-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7746 |
|
Language |
other
|
|