Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами
Исследования ветчин запеченных, обогащенных пищевыми волокнами и микроэлементами Research of baked ham enriched with dietary fiber and micronutrients |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Найко, Є. А. Найко, Е. А. Naiko, Е. Венглюк, О. В. Венглюк, А. В Vengliyk, O. Пархоменко, О. О. Пархоменко, О. О. Parkhomenko, O. |
|
Subject |
структурно-механічні показники
розсоли шинки дослідження активність води структурно-механическиепоказатели рассолы ветчины исследования активность воды structural and mechanical indexes brines ham research water activity |
|
Description |
Розроблено шинки запечені з використанням функціональних комплексних сумішей в складі розсолів. Досліджені органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні показники та показник «активності води». Разработаныветчинызапеченные с использованиемфункциональныхкомплексныхсмесей в составерассолов. Исследованыорганолептические, физико-химические, структурно-механическиепоказатели и показатель «активностиводы». Ham developed using comprising brines functional complex mixtures. Organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical parameters and index of "water activity" were researched |
|
Date |
2013-09-19T14:26:01Z
2013-09-19T14:26:01Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами / Ю. П. Крижова, Є. А. Найко, О. В. Венглюк, О. О. Пархоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 189 - 190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9793 |
|
Language |
other
|
|