Запис Детальніше

Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами
Исследования ветчин запеченных, обогащенных пищевыми волокнами и микроэлементами
Research of baked ham enriched with dietary fiber and micronutrients
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Найко, Є. А.
Найко, Е. А.
Naiko, Е.
Венглюк, О. В.
Венглюк, А. В
Vengliyk, O.
Пархоменко, О. О.
Пархоменко, О. О.
Parkhomenko, O.
 
Subject структурно-механічні показники
розсоли
шинки
дослідження
активність води
структурно-механическиепоказатели
рассолы
ветчины
исследования
активность воды
structural and mechanical indexes
brines
ham
research
water activity
 
Description Розроблено шинки запечені з використанням функціональних комплексних сумішей в складі розсолів. Досліджені органолептичні, фізико-хімічні, структурно-механічні показники та показник «активності води».
Разработаныветчинызапеченные с использованиемфункциональныхкомплексныхсмесей в составерассолов. Исследованыорганолептические, физико-химические, структурно-механическиепоказатели и показатель «активностиводы».
Ham developed using comprising brines functional complex mixtures. Organoleptic, physico-chemical, structural and mechanical parameters and index of "water activity" were researched
 
Date 2013-09-19T14:26:01Z
2013-09-19T14:26:01Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементами / Ю. П. Крижова, Є. А. Найко, О. В. Венглюк, О. О. Пархоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 189 - 190.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9793
 
Language other