Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів
Определениесвойствфаршевых систем для мясныхполуфабрикатов Defining of the properties of minced systems for meat products |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Повх, Т. М. Повх, Т. М. Наріжна, П. В. Нарижная, П. В. Narizhna, P. Венглюк, О. В. Венглюк, А. В. Venglyuk, О. |
|
Subject |
фізико-хімічні показники
функціонально-технологічні показники фарш напівфабрикати консистенція физико-химическиепоказатели фарш полуфабрикаты консистенция функционально-технологическиепоказатели physical and chemical characteristics functional and technological indicators mince semi-finished food consistency |
|
Description |
Підібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів. Подобраныоптимальныекомпоненты, с ихиспользованиемразработанырецептурымясныхфаршей, определенысвойстваполученныхфаршевых систем и влияние на органолептическиепоказателиготовыхрубленыхполуфабрикатов. Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined. |
|
Date |
2013-09-19T14:48:26Z
2013-09-19T14:48:26Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова, О. В. Венглюк // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 190-192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9795 |
|
Language |
other
|
|