Запис Детальніше

Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів
Определениесвойствфаршевых систем для мясныхполуфабрикатов
Defining of the properties of minced systems for meat products
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Повх, Т. М.
Повх, Т. М.
Наріжна, П. В.
Нарижная, П. В.
Narizhna, P.
Венглюк, О. В.
Венглюк, А. В.
Venglyuk, О.
 
Subject фізико-хімічні показники
функціонально-технологічні показники
фарш
напівфабрикати
консистенція
физико-химическиепоказатели
фарш
полуфабрикаты
консистенция
функционально-технологическиепоказатели
physical and chemical characteristics
functional and technological indicators
mince
semi-finished food
consistency
 
Description Підібрані оптимальні компоненти, з їх використанням розроблені рецептури м’ясних фаршів, визначені властивості отриманих фаршевих систем та вплив на органолептичні показники готових січених напівфабрикатів.
Подобраныоптимальныекомпоненты, с ихиспользованиемразработанырецептурымясныхфаршей, определенысвойстваполученныхфаршевых систем и влияние на органолептическиепоказателиготовыхрубленыхполуфабрикатов.
Optimal components are designed, chopped meat recipes with their usage are developed, properties of the systems and the impact on the organoleptic characteristics of chopped semi-finished food were defined.
 
Date 2013-09-19T14:48:26Z
2013-09-19T14:48:26Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатів / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова, О. В. Венглюк // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів. НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 190-192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9795
 
Language other