Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Интересные выявляются закономерности влияния муки из пшеничного солода на структурные свойства теста для сдобного печенья Things are regularities of flour with wheat malt on the structural properties of biscuit dough for cookies |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Ємільянова, Н. О. Кияниця, С. Г. Бондарчук, О. В. Оболкина, В. И. Емильянова, Н. А. Кияница, С. Г. Бондарчук, О. В. Obolkina, V. Yemilyanova, N. Kyianytsia, S. Bondarchuk, O. |
|
Subject |
пшеничне борошно
здобне печиво пшеничний солод пшеничная мука сдобное печенье пшеничный солод wheat flour butter biscuits wheat malt |
|
Description |
Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива. Исследовали пшеничную муку и пшеничный солод с разной степенью дисперсности и их смеси для создания определенной структуры сдобного печенья. Определили оптимальное количество смеси пшеничной муки и пшеничного солода при создании новых видов сдобного печенья. Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.
|
|
Date |
2013-09-27T11:31:31Z
2013-09-27T11:31:31Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкіна В. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємільянова, С. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970 |
|
Language |
uk_UK
|
|