Запис Детальніше

Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Интересные выявляются закономерности влияния муки из пшеничного солода на структурные свойства теста для сдобного печенья
Things are regularities of flour with wheat malt on the structural properties of biscuit dough for cookies
 
Creator Оболкіна, В. І.
Ємільянова, Н. О.
Кияниця, С. Г.
Бондарчук, О. В.
Оболкина, В. И.
Емильянова, Н. А.
Кияница, С. Г.
Бондарчук, О. В.
Obolkina, V.
Yemilyanova, N.
Kyianytsia, S.
Bondarchuk, O.
 
Subject пшеничне борошно
здобне печиво
пшеничний солод
пшеничная мука
сдобное печенье
пшеничный солод
wheat flour
butter biscuits
wheat malt
 
Description Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива. Исследовали пшеничную муку и пшеничный солод с разной степенью дисперсности и их смеси для создания определенной структуры сдобного печенья. Определили оптимальное количество смеси пшеничной муки и пшеничного солода при создании новых видов сдобного печенья. Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.
 
Date 2013-09-27T11:31:31Z
2013-09-27T11:31:31Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Оболкіна В. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. Оболкіна, Н. Ємільянова, С. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 1 – С. 40-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9970
 
Language uk_UK