Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів
Использование вторичных сырьевых ресурсов виноделия при производстве кондитерских изделий The use of secondary raw materials in the production of wine confectionery |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Кияниця, С. Г. Каліновська, Т. В. Оболкина, В. И. Кияница, С. Г. Калиновская, Т. В. Obolkina, V. Kyianytsia, S. Kalinovska, T. |
|
Subject |
виноградні вичавки
помадно-кремові маси порошок з вичавок винограду пектинові речовини дубильні речовини виноградные выжимки помадно-кремовые массы порошок из выжимок винограда пектиновые вещества дубильные вещества grape marc fondant-cream mass powder with grape marc pectin tannins |
|
Description |
Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
|
|
Date |
2013-09-27T11:34:54Z
2013-09-27T11:34:54Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ukrainian Food Journal / Національний університет харчових технологій. – 2013. – Вип. 1., Т. 2. – С. 14-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9971 |
|
Language |
other
|
|