Запис Детальніше

Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів
Использование вторичных сырьевых ресурсов виноделия при производстве кондитерских изделий
The use of secondary raw materials in the production of wine confectionery
 
Creator Оболкіна, В. І.
Кияниця, С. Г.
Каліновська, Т. В.
Оболкина, В. И.
Кияница, С. Г.
Калиновская, Т. В.
Obolkina, V.
Kyianytsia, S.
Kalinovska, T.
 
Subject виноградні вичавки
помадно-кремові маси
порошок з вичавок винограду
пектинові речовини
дубильні речовини
виноградные выжимки
помадно-кремовые массы
порошок из выжимок винограда
пектиновые вещества
дубильные вещества
grape marc
fondant-cream mass
powder with grape marc
pectin
tannins
 
Description Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
 
Date 2013-09-27T11:34:54Z
2013-09-27T11:34:54Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Оболкіна, В. І. Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ukrainian Food Journal / Національний університет харчових технологій. – 2013. – Вип. 1., Т. 2. – С. 14-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9971
 
Language other