Спосіб виробництва спредів з наповнювачем (Патент на корисну модель № 63786)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва спредів з наповнювачем (Патент на корисну модель № 63786)
The method of spread with filling (Patent for utility model № 63786) Способ производства спредов с наполнителем (Патент на полезную модель № 63786) |
|
Creator |
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В. Chepel, N. Фролова, Н. Е. Фролова, Н. Э. Frolova, N. Силка, І. М. Силка, И. Н. Sylka, I. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
спред з наповнювачем
a spread with filling спред с наполнителем натуральні харчові ароматизатори натуральные пищевые ароматизаторы natural food flavors ефірна олія тмину эфирное масло тмина a essential oil of thyme |
|
Description |
Спосіб виробництва спредів з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, відновлення сухого знежиреного молока, приготування жирової емульсії, підготовку і введення наповнювача, пастеризацію, перетворення жирової суміші в спред, який відрізняється тим, що введення наповнювача здійснюють на стадії перетворення жирової суміші в спред, попередньо розчиняючи в 3-5-кратному об'ємі жирової емульсії при 40-50 °С і перемішуючи протягом 15-20 хв, а як наповнювач використовують натуральні харчові ароматизатори на основі ефірної олії кмину. Способ производства спредов с наполнителем, включающий прием и первичную обработку сырья, восстановления сухого обезжиренного молока, приготовления жировой эмульсии, подготовку и введение наполнителя, пастеризацию, преобразования жировой смеси в спред, который отличается тем, что введение наполнителя осуществляют на стадии превращения жировой смеси в спрэд, предварительно растворяя в 3-5-кратном объеме жировой эмульсии при 40-50 ° С и перемешивая в течение 15-20 мин, а в качестве наполнителя используют натуральные пищевые ароматизаторы на основе эфирного масла тмина. The method of spread with filling, including receiving and pre-processing of raw materials, recovery of skimmed milk, cooking fat emulsion preparation and administration filler, pasteurization, converting fat mixture in the spread, which is characterized in that the introduction of filler performed on stage conversion of fat mixture in spread, after dissolving in 3-5-fold volume of fat emulsion at 40-50 ° C and stirring for 15-20 min, and used as filler, natural food flavors from essential oil of thyme |
|
Date |
2013-09-27T12:16:59Z
2013-09-27T12:16:59Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на корисну модель № 63786, А23 D7/00. Спосіб виробництва спредів з наповнювачами / Н. В.Чепель, О. В.Грек, Н. Е. Фролова, І. М. Силка ; Замовник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201101975; заявл. 21.02.2011, опубл. 25.10.2011. Бюл. № 20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9975 |
|
Language |
other
|
|