Исследование процесса брожения в безглютеновом тесте
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование процесса брожения в безглютеновом тесте
Дослідження процесу бродіння у безглютеновому тісті The researching of process of fermentation in the gluten-free dough |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Грищенко, А. Н. Дробот, В. І. Грищенко, А. М. Drobot, V. Grischenko, A. |
|
Subject |
безглютеновый хлеб
безбелковый хлеб газообразование в тесте процесс брожения в тесте целиакия безглютеновий хліб безбілковий хліб газоутворення в тісті процес бродіння в тісті целіакія gluten-free bread protein-free bread gas formation in the dough the process of fermentation in the dough coeliac disease |
|
Description |
Исследованы закономерности процесса спиртового брожения в безглютеновом тесте, содержащем муку крупяных культур, с добавлением сахара. Доказана целесообразность добавления 4% сахара в рецептуру безглютенового хлеба с целью обеспечения процесса спиртового брожения в тесте. Приведены некоторые закономерности изменения качества готовых изделий при изменении количества сахара в рецептуре. Досліджено закономірності процесу спиртового бродіння у безглютеновому тісті, що містить борошно круп’яних культур, з додаванням цукру. Доведено доцільність додання 4% цукру в рецептуру безглютенового хліба з метою забезпечення процесу спиртового бродіння в тісті. Наведено деякі закономірності зміни якості готових виробів у випадку зміни кількості цукру в рецептурі. Investigated the regularities of the process of alcoholic fermentation in the gluten-free dough containing groats flour, with the addition of sugar. Is justified adding 4% of sugar in the recipe of gluten-free bread to ensure the process of alcoholic fermentation in the dough. Some patterns of change in the quality of finished products when changing amount of sugar in the recipe are presented.
|
|
Date |
2013-09-23T13:58:33Z
2013-09-23T13:58:33Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. И. Исследование процесса брожения в безглютеновом тесте / В. И. Дробот, А. Н. Грищенко // Технологии и продукты здорового питания. Функциональные пищевые продукты : Сб. мат. 10-й научно-практ. конф. с международным участием. – Москва : МГУПП, 2012. – С. 121-122.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9872 |
|
Language |
other
|
|