Запис Детальніше

Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою
Разработка схемы технологической экспертизы бисквитного печенья с облипиховой начинкой
Technological development scheme of examination sponge cake with sea buckthorn filling
 
Creator Петруша, О. О.
Кривоносова, Ю. С.
Петруша, О. А.
Кривоносова, Ю. С.
Petrusha, O.
Krivonosova, Y.
 
Subject бісквітне печиво
експертиза виробництва
технологія
бисквитное печенье
экспертиза производства
технология
sponge cake
production expertise
technology
 
Description Запропонована технологія виготовлення бісквітного печива із обліпиховим желе. Розроблена схема експертизи всіх етапів виробництва.Предложена технология изготовления бисквитного печенья с облепиховым желе. Разработана схема экспертизы всех этапов производства.The technology of production of sponge cookies with sea buckthorn jelly. The scheme of
examination of all stages of production.
 
Date 2013-09-30T09:12:55Z
2013-09-30T09:12:55Z
2013
 
Identifier Петруша, О. О. Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою / О.О. Петруша, Ю.С. Кривоносова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів., 15–16 квітня 2013 р. – Київ, НУХТ, 2013. – С. 69-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9998
 
Language uk_UK