Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою
Разработка схемы технологической экспертизы бисквитного печенья с облипиховой начинкой Technological development scheme of examination sponge cake with sea buckthorn filling |
|
Creator |
Петруша, О. О.
Кривоносова, Ю. С. Петруша, О. А. Кривоносова, Ю. С. Petrusha, O. Krivonosova, Y. |
|
Subject |
бісквітне печиво
експертиза виробництва технологія бисквитное печенье экспертиза производства технология sponge cake production expertise technology |
|
Description |
Запропонована технологія виготовлення бісквітного печива із обліпиховим желе. Розроблена схема експертизи всіх етапів виробництва.Предложена технология изготовления бисквитного печенья с облепиховым желе. Разработана схема экспертизы всех этапов производства.The technology of production of sponge cookies with sea buckthorn jelly. The scheme of examination of all stages of production. |
|
Date |
2013-09-30T09:12:55Z
2013-09-30T09:12:55Z 2013 |
|
Identifier |
Петруша, О. О. Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою / О.О. Петруша, Ю.С. Кривоносова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів., 15–16 квітня 2013 р. – Київ, НУХТ, 2013. – С. 69-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9998 |
|
Language |
uk_UK
|
|