Запис Детальніше

Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві
Фруктоза и лактулоза – перспективные сахарозаменители в хлебопекарном производстве
Fructose and lactulose - advanced sweeteners in baking industry
 
Creator Дробот, В. І.
Бондаренко, Ю. В.
Місечко, Н. О.
Дробот, В. И.
Бондаренко, Ю. В.
Мисечко, Н. А.
Drobot, V.
Bondarenko, J.
Misechko, N.
 
Subject хлібобулочні вироби
цукрозамінник
фруктоза
лактулоза
пребіотик
хлебобулочные изделия
сахарозаменитель
фруктоза
лактулоза
пребиотик
bakery
sweetener
fructose
lactulose
prebiotic
 
Description В матеріалах статті висвітлено вплив фруктози і лактулози на дріжджову мікрофлору тіста, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів. Встановлено доцільність використання композиції фруктози і лактулози у виробництві діабетичних хлібобулочних виробів. В материалах статьи изложено влияние фруктозы и лактулозы на дрожжевую микрофлору теста, формирование его структурно-механических свойств и качество готовых изделий в сравнении с сахарозой. Установлена целесообразность использования композиции фруктозы и лактулозы в производстве диабетических хлебобулочных изделий. In the article the material effects of fructose and lactulose on the yeast flora dough, forming its structural and mechanical properties and quality of finished products. Established the feasibility of using the composition of fructose and lactulose in the production of diabetic bakery.
 
Date 2013-09-30T06:34:34Z
2013-09-30T06:34:34Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Н. О. Місечко // Наука – від теорії до практики : Зб. наук. пр. - Сопот: «Diamond trading tour», 2013. – С. 47-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9982
 
Language other