Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві
Фруктоза и лактулоза – перспективные сахарозаменители в хлебопекарном производстве Fructose and lactulose - advanced sweeteners in baking industry |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Бондаренко, Ю. В. Місечко, Н. О. Дробот, В. И. Бондаренко, Ю. В. Мисечко, Н. А. Drobot, V. Bondarenko, J. Misechko, N. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
цукрозамінник фруктоза лактулоза пребіотик хлебобулочные изделия сахарозаменитель фруктоза лактулоза пребиотик bakery sweetener fructose lactulose prebiotic |
|
Description |
В матеріалах статті висвітлено вплив фруктози і лактулози на дріжджову мікрофлору тіста, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів. Встановлено доцільність використання композиції фруктози і лактулози у виробництві діабетичних хлібобулочних виробів. В материалах статьи изложено влияние фруктозы и лактулозы на дрожжевую микрофлору теста, формирование его структурно-механических свойств и качество готовых изделий в сравнении с сахарозой. Установлена целесообразность использования композиции фруктозы и лактулозы в производстве диабетических хлебобулочных изделий. In the article the material effects of fructose and lactulose on the yeast flora dough, forming its structural and mechanical properties and quality of finished products. Established the feasibility of using the composition of fructose and lactulose in the production of diabetic bakery.
|
|
Date |
2013-09-30T06:34:34Z
2013-09-30T06:34:34Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Н. О. Місечко // Наука – від теорії до практики : Зб. наук. пр. - Сопот: «Diamond trading tour», 2013. – С. 47-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9982 |
|
Language |
other
|
|