Запис Детальніше

Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів
Исследование влияния лактулозы на технологический процесс и качество хлебобулочных изделий
The influence of lactulose on the production process and quality bakery products
 
Creator Місечко, Н. О.
Бондаренко, Ю. В.
Мостова, Т. В.
Дробот, В. І.
Мисечко, Н. А.
Бондаренко, Ю. В.
Мостова, Т. В.
Дробот, В. И.
Misechko, N.
Bondarenko, J.
Mostova, T.
Drobot, V.
 
Subject хлібобулочні вироби
цукрозамінник
лактулоза
пребіотик
еластичність тіста
хлебобулочные изделия
сахарозаменитель
лактулоза
пребиотик
эластичность теста
bakery
sweetener
lactulose
prebiotic
elasticity of the dough
 
Description Представлено результати використання у рецептурі хлібобулочних виробів лактулози. Встановлено доцільність використання лактулози в якості цукрозамінника з пребіотичними властивостями для виготовлення діабетичних хлібобулочних виробів. Представлены результаты использования в рецептуре хлебобулочных изделий лактулозы. Установлена целесообразность использования лактулозы в качестве сахарозаменителя с пребиотическими свойсвами для изготовления диабетических хлебобулочных изделий. Presents the results of the use of lactulose bread recipe. Established the feasibility of using lactulose as a sweetener with prebiotic properties for the manufacture of diabetic bakery.
 
Date 2013-09-30T06:37:28Z
2013-09-30T06:37:28Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Т. В. Мостова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2013. – С. 166–167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9983
 
Language other