Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів
Исследование влияния лактулозы на технологический процесс и качество хлебобулочных изделий The influence of lactulose on the production process and quality bakery products |
|
Creator |
Місечко, Н. О.
Бондаренко, Ю. В. Мостова, Т. В. Дробот, В. І. Мисечко, Н. А. Бондаренко, Ю. В. Мостова, Т. В. Дробот, В. И. Misechko, N. Bondarenko, J. Mostova, T. Drobot, V. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
цукрозамінник лактулоза пребіотик еластичність тіста хлебобулочные изделия сахарозаменитель лактулоза пребиотик эластичность теста bakery sweetener lactulose prebiotic elasticity of the dough |
|
Description |
Представлено результати використання у рецептурі хлібобулочних виробів лактулози. Встановлено доцільність використання лактулози в якості цукрозамінника з пребіотичними властивостями для виготовлення діабетичних хлібобулочних виробів. Представлены результаты использования в рецептуре хлебобулочных изделий лактулозы. Установлена целесообразность использования лактулозы в качестве сахарозаменителя с пребиотическими свойсвами для изготовления диабетических хлебобулочных изделий. Presents the results of the use of lactulose bread recipe. Established the feasibility of using lactulose as a sweetener with prebiotic properties for the manufacture of diabetic bakery.
|
|
Date |
2013-09-30T06:37:28Z
2013-09-30T06:37:28Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Т. В. Мостова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2013. – С. 166–167.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9983 |
|
Language |
other
|
|