Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів
Исследование влияния сорбита на технологический процесс и качество готовых изделий The influence of sorbitol on the process and quality of finished products |
|
Creator |
Місечко, Н. О.
Бондаренко, Ю. В. Стрельченко, Н. М. Дробот, В. І. Мисечко, Н. А. Бондаренко, Ю. В. Стрельченко, Н. Н. Дробот, В. И. Misechko, N. Bondarenko, J. Strelchenko, N. Drobot, V. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби
сорбіт фруктоза цукор діабет хлебобулочные изделия сорбит фруктоза сахар диабет bakery sorbitol fructose sugar diabetes |
|
Description |
Вивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. Изучено влияние сорбита на интенсивность брожения теста и качество готовых изделий в сравнении с сахарозой и фруктозой. Установлена эффективность использования в производстве хлебобулочных изделий сорбита в композиции с фруктозой. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.
|
|
Date |
2013-09-30T07:20:17Z
2013-09-30T07:20:17Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Н. М. Стрельченко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ : тези доп. – 2012. – Ч. 1. – С. 71-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9984 |
|
Language |
other
|
|