Запис Детальніше

Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів
Исследование влияния сорбита на технологический процесс и качество готовых изделий
The influence of sorbitol on the process and quality of finished products
 
Creator Місечко, Н. О.
Бондаренко, Ю. В.
Стрельченко, Н. М.
Дробот, В. І.
Мисечко, Н. А.
Бондаренко, Ю. В.
Стрельченко, Н. Н.
Дробот, В. И.
Misechko, N.
Bondarenko, J.
Strelchenko, N.
Drobot, V.
 
Subject хлібобулочні вироби
сорбіт
фруктоза
цукор
діабет
хлебобулочные изделия
сорбит
фруктоза
сахар
диабет
bakery
sorbitol
fructose
sugar
diabetes
 
Description Вивчено вплив сорбіту та інтенсивність бродіння тіста та якість готових виробів порівняно з сахарозою та фруктозою. Встановлено ефективність використання у виробництві хлібобулочних виробів сорбіту в композиції з фруктозою. Изучено влияние сорбита на интенсивность брожения теста и качество готовых изделий в сравнении с сахарозой и фруктозой. Установлена эффективность использования в производстве хлебобулочных изделий сорбита в композиции с фруктозой. The study influence of sorbitol on intensity fermenting dough and quality of finished products compared to sucrose and fructose. Established efficiency of use in the production of bakery products of sorbitol in the composition of fructose.
 
Date 2013-09-30T07:20:17Z
2013-09-30T07:20:17Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження впливу сорбіту на технологічний процес та якість готових виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Н. М. Стрельченко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ : тези доп. – 2012. – Ч. 1. – С. 71-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9984
 
Language other