Запис Детальніше

Использование пищевых волокон в технологии диабетических булочных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование пищевых волокон в технологии диабетических булочных изделий
Використання харчових волокон в технології діабетичних булочних виробів
The use of fiber technology in diabetic bakery products
 
Creator Мисечко, Н. А.
Дробот, В. И.
Бондаренко, Ю. В.
Приходько, Ю. С.
Місечко, Н. О.
Дробот, В. І.
Бондаренко, Ю. В.
Приходько, Ю. С.
Misechko, N.
Drobot, V.
Bondarenko, J.
Pryhodko, J.
 
Subject булочные изделия
клетчатка
пшеничные отруби
гликемический индекс
фруктоза
булочні вироби
клітковина
пшеничні висівки
глікемічний індекс
фруктоза
bakeries of a product
cellulose
wheat bran
glycemic index
fructose
 
Description Изучено влияние пшеничных отрубей, картофельной и соевой клетчатки на качество диабетических булочных изделий. Установлено, что для получения изделий хорошего качества со сниженым гликемическим индексом рекомендовано использование пшеничных отрубей. Вивчено вплив пшеничних висівок, картопляної та соєвої клітковини на якість діабетичних булочних виробів. Встановлено, що для отримання виробів достатньої якості зі зниженим глікемічним індексом рекомендоване використання пшеничних висівок. The influence of wheat bran, potato and soybean fiber on the quality of diabetic bakery products. Found that for products of sufficient quality with low Glycemic Index using wheat bran.
 
Date 2013-09-30T07:25:31Z
2013-09-30T07:25:31Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Использование пищевых волокон в технологии диабетических булочных изделий / Н. А. Мисечко, В. И. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Ю. С. Приходько // Техника и технология пищевых производств : ХІ междунар. науч. конф. студентов и аспирантов : тезисы докл. – Могилев : Могил. госуд. ун-т продовольствия, 2013. – Ч. 1. – С. 144–145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9985
 
Language other