Использование пищевых волокон в технологии диабетических булочных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование пищевых волокон в технологии диабетических булочных изделий
Використання харчових волокон в технології діабетичних булочних виробів The use of fiber technology in diabetic bakery products |
|
Creator |
Мисечко, Н. А.
Дробот, В. И. Бондаренко, Ю. В. Приходько, Ю. С. Місечко, Н. О. Дробот, В. І. Бондаренко, Ю. В. Приходько, Ю. С. Misechko, N. Drobot, V. Bondarenko, J. Pryhodko, J. |
|
Subject |
булочные изделия
клетчатка пшеничные отруби гликемический индекс фруктоза булочні вироби клітковина пшеничні висівки глікемічний індекс фруктоза bakeries of a product cellulose wheat bran glycemic index fructose |
|
Description |
Изучено влияние пшеничных отрубей, картофельной и соевой клетчатки на качество диабетических булочных изделий. Установлено, что для получения изделий хорошего качества со сниженым гликемическим индексом рекомендовано использование пшеничных отрубей. Вивчено вплив пшеничних висівок, картопляної та соєвої клітковини на якість діабетичних булочних виробів. Встановлено, що для отримання виробів достатньої якості зі зниженим глікемічним індексом рекомендоване використання пшеничних висівок. The influence of wheat bran, potato and soybean fiber on the quality of diabetic bakery products. Found that for products of sufficient quality with low Glycemic Index using wheat bran.
|
|
Date |
2013-09-30T07:25:31Z
2013-09-30T07:25:31Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Использование пищевых волокон в технологии диабетических булочных изделий / Н. А. Мисечко, В. И. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Ю. С. Приходько // Техника и технология пищевых производств : ХІ междунар. науч. конф. студентов и аспирантов : тезисы докл. – Могилев : Могил. госуд. ун-т продовольствия, 2013. – Ч. 1. – С. 144–145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9985 |
|
Language |
other
|
|