Запис Детальніше

Innovative Technologies of Fermented Non-alcoholic and Low-alcoholic Beverages

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Innovative Technologies of Fermented Non-alcoholic and Low-alcoholic Beverages
Інноваційні технології ферментованих слабоалкогольних і безалкогольних напоїв
Инновационные технологии ферментированных безалкогольных и слабоалкогольных напитков
 
Creator Довгун, І. М.
Прибильський, В. Л.
Бойко, М. І.
Довгун, И. Н.
Прибыльский, В. Л.
Бойко, М. И.
Dovgun, I.
Pribylskiy, V.
Boyko, M.
 
Subject fermented beverages
microorganisms
stability
ферментовані напої
мікроорганізми
стабільність
ферментированные напитки
микроорганизмы
стабильность
 
Date 2013-09-30T09:02:48Z
2013-09-30T09:02:48Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Pribylskiy V. Innovative Technologies of Fermented Non-alcoholic and Low-alcoholic Beverages / V. Pribylskiy, M. Boyko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 : Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 245.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9996
 
Language other