Innovative Technologies of Fermented Non-alcoholic and Low-alcoholic Beverages
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Innovative Technologies of Fermented Non-alcoholic and Low-alcoholic Beverages
Інноваційні технології ферментованих слабоалкогольних і безалкогольних напоїв Инновационные технологии ферментированных безалкогольных и слабоалкогольных напитков |
|
Creator |
Довгун, І. М.
Прибильський, В. Л. Бойко, М. І. Довгун, И. Н. Прибыльский, В. Л. Бойко, М. И. Dovgun, I. Pribylskiy, V. Boyko, M. |
|
Subject |
fermented beverages
microorganisms stability ферментовані напої мікроорганізми стабільність ферментированные напитки микроорганизмы стабильность |
|
Date |
2013-09-30T09:02:48Z
2013-09-30T09:02:48Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Pribylskiy V. Innovative Technologies of Fermented Non-alcoholic and Low-alcoholic Beverages / V. Pribylskiy, M. Boyko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 : Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук, KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 245.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9996 |
|
Language |
other
|
|