Економіка підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економіка підприємств харчової промисловості
Экономика предприятий пищевой промышленности The economy of the food industry |
|
Creator |
Заїнчковський, А. О.
Заинчковский, А. А. Zainchkovskiy, A. Решетюк, Г. М. Решетюк, Г. М. Reshetiuk, G. Болдуй, Г. А. Болдуй, Г. А. Boldui, G. Жужукіна, Н. І. Жужукина, Н. И. Zhuzhukina, N. Заїнчковський, І. А. Заинчковский, И. А. Zainchkovskiy, I. Жовніров, Ю. М. Жовниров, Ю. М. Jovnirov, Ju. Калетник, Г. М. Калетник, Г. М. Kaletnyk, G. Скибенко, I. В. Скибенко, И. В. Skybenko, I. Темчишина, К. М. Темчишина, К. М. Temchyshyna, K. Фурдіяк, О. В. Фурдияк, А. В. Furdiyak, O. |
|
Subject |
агропромисловий комплекс
агропромышленный комплекс agribusiness ринкова економіка market economy рыночная экономика ринкова система господарювання рыночная система хозяйствования market economic system |
|
Description |
Наведено характеристику підприємства як основної ланки ринкової економіки, управління, зовнішнього середовища діяльності агропромислового підприємства, ринкової системи господарювання. Значну увагу приділено питанням формування конкурентного середовища, ринкової трансформації економіки тощо. Для студентів економічних спеціальностей харчової промисловості вищих аграрних закладів освіти. Буде корисним для слухачів факультетів підвищення кваліфікації, відповідних фахівців агропромислового комплексу. The characteristic of the enterprise as the main level of the market economy, governance, the environment of the agricultural enterprise market economic system. Special attention is paid to the formation of the competitive environment, the market economy transformation and so on. For students of economic specialties food agricultural higher educational institutions. It will be useful for students faculty training, appropriate specialists agriculture. Приведена характеристика предприятия как основного звена рыночной экономики, управления, внешней среды деятельности агропромышленного предприятия, рыночной системы хозяйствования. Значительное внимание уделено вопросам формирования конкурентной среды, рыночной трансформации экономики и т.д.. Для студентов экономических специальностей пищевой промышленности высших аграрных учебных заведений. Будет полезным для слушателей факультетов повышения квалификации, соответствующих специалистов агропромышленного комплекса. |
|
Date |
2013-09-30T08:49:22Z
2013-09-30T08:49:22Z 1998 |
|
Identifier |
Економіка підприємств харчової промисловості / А. О. Заїнчковський, Г. М. Решетюк, Г. А. Болдуй та ін. // За ред. А. О. Заїнчковського.— К.: Урожай,1998.— 272 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9993 |
|