Запис Детальніше

Економіка підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економіка підприємств харчової промисловості
Экономика предприятий пищевой промышленности
The economy of the food industry
 
Creator Заїнчковський, А. О.
Заинчковский, А. А.
Zainchkovskiy, A.
Решетюк, Г. М.
Решетюк, Г. М.
Reshetiuk, G.
Болдуй, Г. А.
Болдуй, Г. А.
Boldui, G.
Жужукіна, Н. І.
Жужукина, Н. И.
Zhuzhukina, N.
Заїнчковський, І. А.
Заинчковский, И. А.
Zainchkovskiy, I.
Жовніров, Ю. М.
Жовниров, Ю. М.
Jovnirov, Ju.
Калетник, Г. М.
Калетник, Г. М.
Kaletnyk, G.
Скибенко, I. В.
Скибенко, И. В.
Skybenko, I.
Темчишина, К. М.
Темчишина, К. М.
Temchyshyna, K.
Фурдіяк, О. В.
Фурдияк, А. В.
Furdiyak, O.
 
Subject агропромисловий комплекс
агропромышленный комплекс
agribusiness
ринкова економіка
market economy
рыночная экономика
ринкова система господарювання
рыночная система хозяйствования
market economic system
 
Description Наведено характеристику підприємства як основної ланки ринкової економіки, управління, зовнішнього середовища діяльності агропромислового підприємства, ринкової системи господарювання. Значну увагу приділено питанням формування конкурентного середовища, ринкової трансформації економіки тощо.
Для студентів економічних спеціальностей харчової промисловості вищих аграрних закладів освіти.

Буде корисним для слухачів факультетів підвищення кваліфікації, відповідних фахівців агропромислового комплексу. The characteristic of the enterprise as the main level of the market economy, governance, the environment of the agricultural enterprise market economic system. Special attention is paid to the formation of the competitive environment, the market economy transformation and so on.
For students of economic specialties food agricultural higher educational institutions.

It will be useful for students faculty training, appropriate specialists agriculture. Приведена характеристика предприятия как основного звена рыночной экономики, управления, внешней среды деятельности агропромышленного предприятия, рыночной системы хозяйствования. Значительное внимание уделено вопросам формирования конкурентной среды, рыночной трансформации экономики и т.д..
Для студентов экономических специальностей пищевой промышленности высших аграрных учебных заведений.

Будет полезным для слушателей факультетов повышения квалификации, соответствующих специалистов агропромышленного комплекса.
 
Date 2013-09-30T08:49:22Z
2013-09-30T08:49:22Z
1998
 
Identifier Економіка підприємств харчової промисловості / А. О. Заїнчковський, Г. М. Решетюк, Г. А. Болдуй та ін. // За ред. А. О. Заїнчковського.— К.: Урожай,1998.— 272 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9993