Запис Детальніше

Фракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фракційний склад полісахаридного комплексу концентратів харчових волокон рослинного походження
Фракционный состав полисахаридного комплекса концентратов пищевых волокон растительного происхождения
Fractional composition of polysaccharide complex of fiber concentrates of vegetable origin
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Борисенко, О. В.
Доценко, В. Ф.
Arsenieva, L.
Borysenko, O.
Dotsenko, V.
Арсеньева, Л. Ю.
Борисенко, Е. В.
 
Subject Харчові волокна, полісахариди, концентрат харчових волокон, хлібобулочні вироби.
Пищевые волокна, полисахариды, концентрат пищевых волокон, хлебобулочные изделия.
Dietary fiber, polysaccharides, dietary fiber concentrate, baked products.
 
Description У статті представлено результати досліджень фракційного складу полісахаридного комплексу вівсяного, яблучного та бурякового концентратів харчових волокон. Встановлено перспективність використання досліджуваних концентратів у виробництві хлібобулочних виробів оздоровчого призначення.

В статье представлены результаты исследований фракционного состава полисахаридного комплекса овсяного, яблочного и свекольного концентратов пищевых волокон. Установлено перспективность использования исследуемых концентратов в производстве хлебобулочных изделий оздоровительного назначения.

The paper presents research results of the fractional composition of polysaccharide complexs of fiber concentrates out of oatmeal, apple and beet. The perspective using of these concentrates in the production of health bakery products has been established.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-09-15T10:31:37Z
2012-09-15T10:31:37Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2587
 
Language uk_UK
 
Relation № 6.;С. 35-37.