Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення
Оптимизация рецептурных композиций кондитерского изделия маршмеллоу диетического назначения Optimization of prescription formulations confectionery marshmallow dietary use |
|
Creator |
Бадрук, В. В.
Бадрук, В. В. Badruk, V. Зінченко, Т. В. Зинченко, Т. В. Zinchenko, T. Дорохович, А. М. Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
фруктоза
ізомальт оптимізація методологія рецептурний склад цукровий діабет сахарный диабет фруктоза оптимизация методология рецептурный состав изомальт diabetes isomalt optimization prescription composition methodology fructose |
|
Description |
Запропоновано удосконалену методику оптимізації рецептурних композицій шляхом використання трифакторного ротатабельного центрального композиційного планування (ЦКП) на прикладі піноподібного кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення. Визначено оптимальні значення керованих факторів, на основі яких розроблено і створено рецептуру на новий виріб. Предложена усовершенствованная методика оптимизации рецептурных композиций путем использования трехфакторного ротатабельного центрального композиционного планирования (ЦКП) на примере пенообразного кондитерского изделия маршмеллоу диетического назначения. Определены оптимальные значения управляемых факторов, на основе которых разработана и создана рецептура на новое изделие. An improved technique for optimization of prescription formulations using three-factor central composite rotatable planning (TCP) of the example of foamy marshmallow confection dietary purposes. The optimal values of controllable factors on the basis of which designed and developed a new formulation of the product.
|
|
Date |
2013-10-01T07:29:29Z
2013-10-01T07:29:29Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бадрук, В. В. Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення / В. В. Бадрук, Т. В. Зінченко, А. М. Дорохович // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – Вип. 30. – С. 320–326.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10023 |
|
Language |
other
|
|