Запис Детальніше

Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення
Оптимизация рецептурных композиций кондитерского изделия маршмеллоу диетического назначения
Optimization of prescription formulations confectionery marshmallow dietary use
 
Creator Бадрук, В. В.
Бадрук, В. В.
Badruk, V.
Зінченко, Т. В.
Зинченко, Т. В.
Zinchenko, T.
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
 
Subject фруктоза
ізомальт
оптимізація
методологія
рецептурний склад
цукровий діабет
сахарный диабет
фруктоза
оптимизация
методология
рецептурный состав
изомальт
diabetes
isomalt
optimization
prescription composition
methodology
fructose
 
Description Запропоновано удосконалену методику оптимізації рецептурних композицій шляхом використання трифакторного ротатабельного центрального композиційного планування (ЦКП) на прикладі піноподібного кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення. Визначено оптимальні значення керованих факторів, на основі яких розроблено і створено рецептуру на новий виріб. Предложена усовершенствованная методика оптимизации рецептурных композиций путем использования трехфакторного ротатабельного центрального композиционного планирования (ЦКП) на примере пенообразного кондитерского изделия маршмеллоу диетического назначения. Определены оптимальные значения управляемых факторов, на основе которых разработана и создана рецептура на новое изделие. An improved technique for optimization of prescription formulations using three-factor central composite rotatable planning (TCP) of the example of foamy marshmallow confection dietary purposes. The optimal values of controllable factors on the basis of which designed and developed a new formulation of the product.
 
Date 2013-10-01T07:29:29Z
2013-10-01T07:29:29Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Бадрук, В. В. Оптимізація рецептурних композицій кондитерського виробу маршмелоу дієтичного призначення / В. В. Бадрук, Т. В. Зінченко, А. М. Дорохович // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – Вип. 30. – С. 320–326.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10023
 
Language other