Importance function application (Harrington scale) in problems of mutiobjective optimization in confectionery recipes
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Importance function application (Harrington scale) in problems of mutiobjective optimization in confectionery recipes
Застосування функції важливості (шкали Харрінгтона) в задачах багатокритеріальної оптимізації рецептури кондитерських виробів Применение функции важности (шкалы Харрингтона) в задачах многокритериальной оптимизации рецептуры кондитерских изделий |
|
Creator |
Зінченко, Т. В.
Зинченко, Т. В. Zinchenko, T. Корецька, І. Л. Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
indexes
technology criterion показники технологія критерій показатели технология критерий |
|
Description |
Розглядається задача об’єднання частинних критеріїв якості в один узагальнений з використанням функції важливості (функції Харрінгтона). Розв’язано задачу оптимізації рецептури продукту. Рассматривается задача объединения частных критериев качества в один обобщенный с использованием функции важности (функции Харрингтона). Решена задача оптимизации рецептуры продукта. The problem of combining partial criteria of quality in a generic function using importance (Harrington functions). The problem of optimizing the formulation of the product. |
|
Date |
2013-10-02T07:38:16Z
2013-10-02T07:38:16Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Zinchenko, T. Importance function application (Harrington scale) in problems of mutiobjective optimization in confectionery recipes / T. Zinchenko, I. Koretska // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) : Book of Abstracts.- 26-29 May 2013.- K.: NUFT, 2013. – P. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10037 |
|
Language |
other
|
|