Запис Детальніше

Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці
Исследование этапа подготовки сырья в процессе получения сахаристых продуктов из пшеницы
The study phase of the raw materials in the process of obtaining sugary products from wheat
 
Creator Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А.
Bashta (Sheremet), A.
Оверченко, О. М.
Оверченко, О. Н.
Overchenko, O.
Бойко, Ю. І.
Бойко, Ю. И.
Boyko, U.
Лагода, В.А.
Лагода, В. А.
Lagoda, V.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
 
Subject подрібнення зерна
пшениця
гідротермічне оброблення
измельчения зерна
пшеница
гидротермическая обработка
milling corn
wheat
hydrothermal processing
 
Description В результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів.
В результате исследований подобрана фракция измельченной пшеницы, наиболее подходящая для получения сахаристых сиропов.
As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups.
 
Date 2013-10-02T07:34:07Z
2013-10-02T07:34:07Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці / О. М. Оверченко, А.О. Шеремет, Ю. І. Бойко, А. І. Українець, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 70-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, Київ, 20 –21 квітня 2004 р. / НУХТ. – Київ, 2004. – Ч. 2. – С. 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034
 
Language other