Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці
Исследование этапа подготовки сырья в процессе получения сахаристых продуктов из пшеницы The study phase of the raw materials in the process of obtaining sugary products from wheat |
|
Creator |
Башта (Шеремет), А. О.
Башта (Шеремет), А. А. Bashta (Sheremet), A. Оверченко, О. М. Оверченко, О. Н. Overchenko, O. Бойко, Ю. І. Бойко, Ю. И. Boyko, U. Лагода, В.А. Лагода, В. А. Lagoda, V. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. |
|
Subject |
подрібнення зерна
пшениця гідротермічне оброблення измельчения зерна пшеница гидротермическая обработка milling corn wheat hydrothermal processing |
|
Description |
В результаті досліджень підібрано фракцію подрібненої пшениці, найбільш придатну для одержання цукристих сиропів. В результате исследований подобрана фракция измельченной пшеницы, наиболее подходящая для получения сахаристых сиропов. As a result of researches selected fraction of shredded wheat, the most suitable for obtaining sugar syrups. |
|
Date |
2013-10-02T07:34:07Z
2013-10-02T07:34:07Z 2004 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження етапу підготовки сировини в процесі одержання цукристих продуктів із пшениці / О. М. Оверченко, А.О. Шеремет, Ю. І. Бойко, А. І. Українець, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 70-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, Київ, 20 –21 квітня 2004 р. / НУХТ. – Київ, 2004. – Ч. 2. – С. 11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10034 |
|
Language |
other
|
|