Запис Детальніше

Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів
Проанализируем энергетическую, пищевую и биологическую ценность макаронных изделий
Let’s analyze energetic, food and biological value of macaroni products
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Юрчак, В. Г.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Юрчак, В. Г.
Holikova (Yevseienko), T.
Yurchak, V.
 
Subject комплексний показник якості макаронних виробів
коефіцієнт вагомості
математична модель
шкала оцінювання
комплексный показатель качества макаронных изделий
коэффициент значимости
математическая модель
шкала оценки
complex index of macaroni products quality
coefficient of meaningfulness
mathematical model
range of estimation
 
Description У роботі розроблено комплексний показник якості макаронних виробів з урахуванням їх харчової цінності. Оцінку якості виконано нa чотирьох рівнях властивостей. В работе разработан комплексный показатель качества макаронных изделий с учетом их пищевой ценности. Оценка качества выполнена на четырех уровнях свойств. КПК применен как критерий оптимальности для оптимизации приготовления теста при производстве макаронных изделий. застосовано як критерій оптимальності для оптимізації приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. The complex index of macaroni products quality was worked out taking into account their food value. The estimation of quality is executed on four levels of properties. The complex index of quality is applied as a criterion of optimality for optimization of dough-making at the pasta producing.
 
Date 2012-10-04T07:13:46Z
2012-10-04T07:13:46Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Голікова (Євсеєнко), Т. П. Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів / Т. П. Голікова (Євсеєнко), В. Г. Юрчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2006. - № 5. - С. 13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3190
 
Language uk_UK