Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів
Проанализируем энергетическую, пищевую и биологическую ценность макаронных изделий Let’s analyze energetic, food and biological value of macaroni products |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Юрчак, В. Г. Голикова (Евсеенко), Т. П. Юрчак, В. Г. Holikova (Yevseienko), T. Yurchak, V. |
|
Subject |
комплексний показник якості макаронних виробів
коефіцієнт вагомості математична модель шкала оцінювання комплексный показатель качества макаронных изделий коэффициент значимости математическая модель шкала оценки complex index of macaroni products quality coefficient of meaningfulness mathematical model range of estimation |
|
Description |
У роботі розроблено комплексний показник якості макаронних виробів з урахуванням їх харчової цінності. Оцінку якості виконано нa чотирьох рівнях властивостей. В работе разработан комплексный показатель качества макаронных изделий с учетом их пищевой ценности. Оценка качества выполнена на четырех уровнях свойств. КПК применен как критерий оптимальности для оптимизации приготовления теста при производстве макаронных изделий. застосовано як критерій оптимальності для оптимізації приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. The complex index of macaroni products quality was worked out taking into account their food value. The estimation of quality is executed on four levels of properties. The complex index of quality is applied as a criterion of optimality for optimization of dough-making at the pasta producing.
|
|
Date |
2012-10-04T07:13:46Z
2012-10-04T07:13:46Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Голікова (Євсеєнко), Т. П. Проаналізуємо енергетичну, харчову й біологічну цінність макаронних виробів / Т. П. Голікова (Євсеєнко), В. Г. Юрчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2006. - № 5. - С. 13-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3190 |
|
Language |
uk_UK
|
|