Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)
Method presepvation of wort from starch-containing raw material in the production of alcohol (Patent for invention № 56635) Способ антисептирования сусла из крахмалсодержащего сырья в производстве спирта (Патент на изобретение № 56635) |
|
Creator |
Кудирко, П. С.
Кудырко, П. С. Kudyrko, P. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Олійнічук, С. Т. Олийничук, С. Т. Oliynichuk, S. |
|
Subject |
кислотообразующая микрофлора
осахаривание ударная доза антисептика кислотоутворююча мікрофлора оцукрювання ударна доза антисептика acid formation microorganisms saccharification the loading dose of antiseptic |
|
Description |
Способ отличается тем, что антисептик «Каморан» задают на стадии осахаривания крах мала в дозе 0,0005-0,0009 % к объему среды периодически с интервалом 2-3 часа равными дозами. Cпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами. The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses. |
|
Date |
2013-06-27T12:58:23Z
2013-06-27T12:58:23Z 2005 |
|
Identifier |
Пат. України №56635, МПК С 12 Р 7/06. Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту / П.С. Кудирко, Л.В.Левандовський С.Т.Олійнічук та ін.; заявл. 02.08.2002; опубл. 15.12.2005, Бюл. №12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8540 |
|