Запис Детальніше

Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)
Method presepvation of wort from starch-containing raw material in the production of alcohol (Patent for invention № 56635)
Способ антисептирования сусла из крахмалсодержащего сырья в производстве спирта (Патент на изобретение № 56635)
 
Creator Кудирко, П. С.
Кудырко, П. С.
Kudyrko, P.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т.
Oliynichuk, S.
 
Subject кислотообразующая микрофлора
осахаривание
ударная доза антисептика
кислотоутворююча мікрофлора
оцукрювання
ударна доза антисептика
acid formation microorganisms
saccharification
the loading dose of antiseptic
 
Description Способ отличается тем, что антисептик «Каморан» задают на стадии осахаривания крах мала в дозе 0,0005-0,0009 % к объему среды периодически с интервалом 2-3 часа равными дозами. Cпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами.
The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses.
 
Date 2013-06-27T12:58:23Z
2013-06-27T12:58:23Z
2005
 
Identifier Пат. України №56635, МПК С 12 Р 7/06. Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту / П.С. Кудирко, Л.В.Левандовський С.Т.Олійнічук та ін.; заявл. 02.08.2002; опубл. 15.12.2005, Бюл. №12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8540